25.8 C
Pals
Dissabte, 24 juliol 2021
- Publicitat -

El Parlament rebutja la compareixença de Salvem la Pineda d’en Gori tot i haver-la aprovat recentment

La petició, portada al Parlament pel grup Catalunya En Comú Podem, havia estat acceptada per unanimitat. Dues setmanes més tard, però, ha estat rebutjada

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya ha rebutjat la compareixença de l’entitat ecologista Salvem la Pineda d’en Gori. La petició la va portar al Parlament el grup Catalunya En Comú Podem el passat mes d’octubre i, a finals de novembre, semblava que havia tingut èxit, i que l’entitat palamosina podria exposar el seu punt de vista sobre els diferents projectes urbanístics de Palamós al Parlament.

Fa dues setmanes, el portaveu del partit Catalunya En Comú Podem, David Cid, celebrava que es pogués dur a terme aquesta compareixença i assegurava que treballarien per fer-la possible abans del final de la legislatura.

Ara, en canvi, el diputat lamenta que la compareixença de Salvem la Pineda d’en Gori no sigui possible, assegura, per la “manca de voluntat” d’ERC i Junts per Catalunya.

Els Comuns van demanar aquesta compareixença davant la llum verda de l’Ajuntament de Palamós a l’empresa Certis per a construir 2 edificis (un total de 48 apartaments de luxe) a la Pineda. Segons explica Ràdio Palamós, la unitat d’actuació permet fer-ne un tercer, amb 24 apartaments més. Aquest edifici quedaria a menys de 500 metres de la costa, provocant un efecte pantalla i una nova tala de pins. Per això, En Comú Podem havia portat una “proposta alternativa” a la Comissió de Territori amb l’objectiu de protegir la Pineda, però va ser desestimada.

Per al diputat de Catalunya En Comú Podem, David Cid, no es pot avançar en la protecció de la Costa Brava amb la majoria de govern actual.

 

Fotografia d’arxiu, abans de COVID-19. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Descens de la temperatura i vent del nord

Fi a l'episodi de calor que va deixar registres de fins a 39ºC al Baix Empordà.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -