2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

Patxi Otamendi: “L’eix principal del nostre programa és intentar recuperar la il·lusió pel Palamós”

No estan essent mesos fàcils per al Palamós, que a més del descens de categoria, ha hagut de veure com s’iniciava una crisi institucional que ha desembocat en un procès electoral. Després de conèixer que Joan Pau Pérez no presentarà candidatura, Patxi Otamendi és l’únic candidat a la presidència del club. Al Supermatí de Ràdio Capital, el candidat ha repassat l’actualitat del club palamosí.

Otamendi lidera el grup Junts pel Degà, grup que ha presentat fins a 3 mocions de censura a la junta de Joan Pau Pérez. Otamendi apunta que les mocions es van presentar pel descontent del soci envers la situació esportiva i institucional del club. Ha afegit que el soci sent que no hi ha un rumb clar, ni a curt ni llarg termini.

 

Per a revertir aquest desencant, la candidatura d’Otamendi vol que la gent de Palamós torni a il·lusionar-se amb l’equip, implicant-lo a la gestió de del futbol, en definitiva, col·lectivitzar el dia a dia del Palamós.

 

En referència a la retirada de la candidatura de Joan Pau Pérez per por a noves mobilitzacions en cas de guanyar-les, Otamendi afirma no saber res de nous actes, però que això va amb el càrrec.

Per ara, la candidatura d’Otamendi marca com a objectiu més urgent conèixer la situació econòmica del club, ja que, segons diuen, no se’ls ha proporcionat cap informació. Consideren que és clau per a poder planificar la situació esportiva i poder parlar de l’objectiu de pujar de categoria. Otamendi ha mostrat preocupació per l’estat de la tresoreria de l’equip, i sobretot per tot el que es pugui arrossegar de fa temps.

 

Otamendi vol aportar la seva experiència al Girona al Palamós. Tot i que considera que són dos mons molt diferents, la seva experiència i els seus contactes en l’àmbit professional poden ser aplicats en l’àmbit amateur. Si tot va tal com ha d’anar, dimecres es tanca el cens electoral i es donaran 6 dies per a presentar candidatures. En cas de que hi hagi més d’una candidatura, s’obrirà el procés electoral. Si finalment només s’acaba presentant la candidatura d’Otamendi, serà president de seguda.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios