18.5 C
Pals
Dilluns, Setembre 16, 2019
  • Notícies
  • Esports

Patxi Otamendi: “L’eix principal del nostre programa és intentar recuperar la il·lusió pel Palamós”

Després de l’anunci de retirada de la candidatura de Pau Pérez, és l’únic candidat a la presidència del Palamós

El més llegit

José Luís Vila de Ciutadans de Platja d’Aro ha sol·licitat la baixa d’afiliat

Diu que ho fa "per motius personals", però igualment seguirà sent regidor com a independent

Detenen un clan familiar que falsificava productes pel top manta des de Torroella i Ullà

Una operació policial de la Policia Espanyola ha acabat amb la detenció de tres persones d'una mateixa família, i dues més investigades, que, presúmptament, importaven i produien productes de roba i complements falisificats que es dedicaven al top manta i a basars

Lluís Puig després de les amenaces de mort: “Nosaltres, a ‘lo’ nostre”

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha rebut aquest divendres diverses amenaces de mort en forma de pintades

Tornen a despenjar l’estelada de la rotonda de Palamós

És la quarta vegada que aquesta estelada pateix els efectes de les brigades espanyolistes

Submarinistes voluntaris netejaran el fons marí de Calella i Llafranc

L'any passat es van recollir més de 35 quilos de residus a Calella i Llafranc, aprofitant el dia també es vol conscienciar de la conservació marítima

No estan essent mesos fàcils per al Palamós, que a més del descens de categoria, ha hagut de veure com s’iniciava una crisi institucional que ha desembocat en un procès electoral. Després de conèixer que Joan Pau Pérez no presentarà candidatura, Patxi Otamendi és l’únic candidat a la presidència del club. Al Supermatí de Ràdio Capital, el candidat ha repassat l’actualitat del club palamosí.

Otamendi lidera el grup Junts pel Degà, grup que ha presentat fins a 3 mocions de censura a la junta de Joan Pau Pérez. Otamendi apunta que les mocions es van presentar pel descontent del soci envers la situació esportiva i institucional del club. Ha afegit que el soci sent que no hi ha un rumb clar, ni a curt ni llarg termini.

 

Per a revertir aquest desencant, la candidatura d’Otamendi vol que la gent de Palamós torni a il·lusionar-se amb l’equip, implicant-lo a la gestió de del futbol, en definitiva, col·lectivitzar el dia a dia del Palamós.

 

En referència a la retirada de la candidatura de Joan Pau Pérez per por a noves mobilitzacions en cas de guanyar-les, Otamendi afirma no saber res de nous actes, però que això va amb el càrrec.

Per ara, la candidatura d’Otamendi marca com a objectiu més urgent conèixer la situació econòmica del club, ja que, segons diuen, no se’ls ha proporcionat cap informació. Consideren que és clau per a poder planificar la situació esportiva i poder parlar de l’objectiu de pujar de categoria. Otamendi ha mostrat preocupació per l’estat de la tresoreria de l’equip, i sobretot per tot el que es pugui arrossegar de fa temps.

 

Otamendi vol aportar la seva experiència al Girona al Palamós. Tot i que considera que són dos mons molt diferents, la seva experiència i els seus contactes en l’àmbit professional poden ser aplicats en l’àmbit amateur. Si tot va tal com ha d’anar, dimecres es tanca el cens electoral i es donaran 6 dies per a presentar candidatures. En cas de que hi hagi més d’una candidatura, s’obrirà el procés electoral. Si finalment només s’acaba presentant la candidatura d’Otamendi, serà president de seguda.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Últimes notícies

The Guardian publica un rànquing dels millors àlbums del segle XXI

El prestigiós diari britànic The Guardian, a les acaballes de la segona dècada d’aquest segle XXI, ha publicat un llistat dels millors discs d’aquests últims 20 anys segons un jurat d’uns 45 crítics. Aquests crítics, molt fiables segons Guardian, han enumerat els seus 20 àlbums preferits publicats entre el 2000 i el 2019 (inclòs) per veure quina era…

JxCAT alerta que no es compleix el contracte de gestió de la zona blava a Torroella

El grup municipal de JxCAT de Torroella de Montgrí ha denunciat que hi ha un incompliment de les condicions que estipula la plica d'adjudicació del servei de la zona blava del municipi

Instal·len plaques fotovoltaiques per l’autoconsum de l’Auditori Espai Ter

L'energia sobrant es destinarà a un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics davant l'Auditori Espai Ter

Més notícies