14.9 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Pau Bosch: “L’Ajuntament ha de vetllar per l’interès públic a la platja de Pals”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Pau Bosch: "L'Ajuntament ha de vetllar per l'interès públic a la platja de Pals"
Loading
/

El portaveu de la plataforma Salvem la Platja de Pals, Pau Bosch, respon a les declaracions de la regidora d’Urbanisme, Maite Servià, a Ràdio Capital. L’Ajuntament de Pals instarà a la Generalitat perquè es coresponsabilitzi de possible indemnitzacions i evitar d’aquesta manera “posar en risc” el consistori pels canvis en el POUM. En canvi, per Salvem la Platja de Pals, no hi ha espai per a futures indemnitzacions. Asseguren que aquest extrem només s’ha donat en casos “aïllats” i que l’urbanisme ha de vetllar per l’interès públic, sense deixar-se influir per les intencions dels privats.

La plataforma crítica amb els habitatges a la platja de Pals ha recordat la sentència del TSJC, que assegurava que prevalia el creixement demogràfic de la platja de Pals i els objectius del pla general. A més, el portaveu Pau Bosch ha qualificat de “ridícula” la intenció de construir habitatges de protecció social en aquesta zona.

La polèmica està servida a la platja de Pals, i l’informe de la Comissió d’Urbanisme preveu que la discussió encara s’allargarà més. Un informe que l’equip de govern encara no ha fet públic ni ha facilitat a l’oposició.

Escolta l’entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios