20.3 C
Diumenge, 19 maig 2024

Paula Blasi domina el Campionat de Catalunya de Ciclisme Femení en Ruta

Paula Blasi, del Massi Baix Ter Women’s Team, va guanyar el Campionat de Catalunya de ciclisme femení en ruta a Palafrugell, destacant-se també com la millor ciclista sub-23. Adriana Vargas va triomfar en la categoria Cadet, mentre que Marta Romance i Mireia Trias van ser segona i tercera en categoria Elit. L'equip de Baix Ter va dominar diverses categories, consolidant-se com un referent en el ciclisme català.

Ràdio Capital
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

Paula Blasi (Massi Baix Ter Women’s Team) es va erigir com la guanyadora absoluta i la millor ciclista sub-23 en el Campionat de Catalunya de ciclisme femení en ruta celebrat a Palafrugell. Al seu costat, Adriana Vargas, també del Massi Baix Ter Women’s Team, va guanyar en la categoria Cadet. Marta Romance i Mireia Trias, del mateix equip, van ocupar la segona i tercera posició respectivament en la categoria Elit, després d’un recorregut de 121,8 quilòmetres amb final a Esclanyà.

Blasi va dominar la prova, confirmant el seu bon moment de forma, destacant-se en diverses competicions nacionals recents. Va liderar l’escapada del dia juntament amb Agua Marina Espinola (Le Boulou CC), superant-la en els últims quilòmetres per assegurar-se la victòria. Espinola va acabar segona, mentre que Laura Rodríguez (Universitat Politècnica de València) va completar el podi, proclamant-se campiona de Catalunya en categoria Elit.

La cursa Cadet va veure un ple absolut del Massi Baix Ter, amb Adriana Vargas revalidant el títol, seguida per les seves companyes de l’equip. En altres categories Màster, les guanyadores van ser Nerea Alarcón (Cardedeu Unió Ciclista), Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista), i Cristina Bombardó (Dr. Bike Racing Team).

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls