22.7 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Pavimentaran l’aparcament de la plaça del Carme de Begur

Actualment, el pàrquing és de sorra i passarà a ser de formigó acolorit per "facilitar la circulació"

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha adjudicat unes obres d’adequació i millora de la zona que comprèn els carrers del Carme i del Raval, ateses “les dificultats de circulació” que hi ha des de fa temps, segons el consistori. Un dels pilars més importants del projecte serà la pavimentació de l’aparcament que hi ha a la plaça que fa confluir aquestes dues vies.

La previsió és que les obres, adjudicades a Rubau Tarrés, comencin una vegada passi la temporada estival. El paviment que es posarà al pàrquing (actualment de sorra) serà de formigó acolorit. Paral·lelament, també s’actuarà per facilitar la canalització de les aigües pluvials fins al clavegueram, a través de la formació del drenatge. A més, el projecte contempla el soterrament de les línies aèries d’electricitat de baixa tensió i telèfons de la zona de la plaça, així com una millora del paviment de la zona reservada als vianants.

Joan Loureiro, alcalde de Begur i responsable d’Urbanisme, ha manifestat que aquestes obres “s’han consensuat amb els veïns d’aquesta zona” i ha recalcat la necessitat de “posar fi a l’estat precari” d’aquest indret:

El cost del projecte supera els 40.000 euros i es buscarà delimitar de manera explícita aquell espai destinat a la circulació de vehicles i, per una altra banda, la zona per als vianants. Amb tot, Loureiro també assegura que “aquesta actuació servirà per aturar sorolls que incomoden als veïns”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aquest estiu viu-lo amb Ràdio Capital!

Aquest estiu no marxem de vacances! Cada matí de 10 a 13 l'Oriol Bernà et portarà el Supermatí d'estiu, mentre que a la tarda en Marc Clapés s'encarregarà de navegar amb La Xalana des de les 5 de la tarda.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -