7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Pavimentaran l’aparcament de la plaça del Carme de Begur

Actualment, el pàrquing és de sorra i passarà a ser de formigó acolorit per "facilitar la circulació"

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha adjudicat unes obres d’adequació i millora de la zona que comprèn els carrers del Carme i del Raval, ateses “les dificultats de circulació” que hi ha des de fa temps, segons el consistori. Un dels pilars més importants del projecte serà la pavimentació de l’aparcament que hi ha a la plaça que fa confluir aquestes dues vies.

La previsió és que les obres, adjudicades a Rubau Tarrés, comencin una vegada passi la temporada estival. El paviment que es posarà al pàrquing (actualment de sorra) serà de formigó acolorit. Paral·lelament, també s’actuarà per facilitar la canalització de les aigües pluvials fins al clavegueram, a través de la formació del drenatge. A més, el projecte contempla el soterrament de les línies aèries d’electricitat de baixa tensió i telèfons de la zona de la plaça, així com una millora del paviment de la zona reservada als vianants.

Joan Loureiro, alcalde de Begur i responsable d’Urbanisme, ha manifestat que aquestes obres “s’han consensuat amb els veïns d’aquesta zona” i ha recalcat la necessitat de “posar fi a l’estat precari” d’aquest indret:

El cost del projecte supera els 40.000 euros i es buscarà delimitar de manera explícita aquell espai destinat a la circulació de vehicles i, per una altra banda, la zona per als vianants. Amb tot, Loureiro també assegura que “aquesta actuació servirà per aturar sorolls que incomoden als veïns”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies