14.3 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Per una bona causa

Supermatí - opinió
Per una bona causa
Loading
/

L’Empordà es posa en forma i dona forma de nou a actes que combinen esport i bones causes. Exemples d’això han estat la Cursa de la dona, a Figueres, que es celebra des de 2016 i la Nit Solidària de Roses.
A Figueres, la recaptació aquest any ha anat destinada a la lluita contra el càncer de mama i la Fundació Iris ha estat l’organitzadora de l’acte. Un dia ple d’emocions i on el color rosa ha donat vida a moltes altres vides, tant les que han participat, quasi 5000 persones entre voluntaris i corredors i corredores, i a les que s’ha aportat, a part d’una quantitat de diners, la força que dona que tinguis algú que et recolza.

A Roses, ha estat el Grup Terraza qui ha organitzat una Nit Solidària, que l’11 de novembre va sortir a acompanyar la lluna perquè compleixi els millors somnis de la Fundació Altem de l’Alt Empordà, que treballa per a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. A l’Hotel Spa Terraza a partir de dos quarts de nou del vespre, un sopar benèfic de gala i una festa amb la Dj Lia Jensen han estat les seves propostes, que han estat recolzades amb una resposta molt positiva.

Les millors respostes que podem donar són aquelles que aporten un somriure a la vida dels altres. Sempre són correspostes i fan que el camí que fem cada dia estigui ple dels millors desitjos, uns desitjos, que l’Empordà proposa i que, com sempre, són escoltats i posats en pràctica.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios