20.5 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Enderrocaran un edifici abandonat de Sant Feliu de Guíxols per posar-hi plun Lidl

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols del passat mes de gener va atorgar la llicència d’obres d’enderroc de l’edifici existent entre la carretera de Girona, el carrer Hernán Cortés i Rambla Joan Bordàs, per construir en el seu lloc un supermercat Lidl.

D’acord amb la llicència, per un aspecte de política mediambiental, l’empresa ha de fer l’enderroc abans de finalitzar el mes de març o ja esperar-se fins la tardor.

Aquest edifici de vora 5.400 metres quadrats fa dècades que està abandonat, està a mig construir i habitualment, els veïns havien alertat de problemes d’insalubritat, especialment provocats per la presència de rates.

La cruïlla existent, just a la cantonada del que serà el nou supermercat, entre la rambla Joan Bordàs i la carretera de Girona, serà regulada per un semàfor. En un primer moment s’havia valorat la possibilitat de posar-hi un giratori, però es va descartar en no cabre-hi amb les dimensions adequades pel tipus de via.

La regulació amb semàfor contribuirà a fer més segur aquest punt circulatori crític de sinistralitat. Des del consistori es destaca que l’empresa promotora assumeix la meitat del cost de replantejar aquesta cruïlla.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aprofiteu aquests dies per trepitjar el paisatge

Cada any en aquestes dates, l'Empordà es comença a omplir de gent però igual que venen, a finals de setembre marxen. Així que aprofiteu que encara no és tot ple per trepitjar el nostre territori. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -