9.8 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

La Plaça de la Vila de Torroella de Montgrí es convertirà en una àgora de reflexió i debat

La Plaça de la Vila de Torroella de Montgrí acollirà un projecte de reflexió i debat anomenat «Filosofia a l'Àgora». És una iniciativa de l'Àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament i vol apropar a la ciutadania coneixements i debats sobre temàtiques diverses

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Plaça de la Vila de Torroella de Montgrí acollirà un projecte de reflexió i debat anomenat «Filosofia a l’Àgora». És una iniciativa de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament i vol apropar a la ciutadania coneixements i debats sobre temàtiques diverses en un espai públic, tal com es feia a les àgores de les polis a l’Antiga Grècia.

La primera edició comptarà amb dues propostes. El cicle arrencarà el dissabte 23 de gener, a les 12 h, amb la presentació del llibre del torroellenc Àngel Quintana, Estiu del desconcert. L’acte anirà a càrrec d’Albert Bou i d’Imma Merino, periodista, professora de la UPF i crítica de cinema, i amb presència de l’autor. Quintana és catedràtic d’Història i Teoria del Cinema i degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. En el seu darrer llibre relata com va viure el fet d’haver d’aprendre a conviure amb el virus, amb una picada d’ullet al llegat musical que ha forjat la seva pròpia banda sonora.

Posteriorment, el dissabte 6 de febrer el protagonista de la sessió serà el psicòleg, educador i periodista Jaume Funes, que presentarà les seves publicacions i abordarà la temàtica «Educar adolescents quan el món és complex i canviant».

Se celebrarà a la plaça de la Vila sempre que les restriccions sanitàries o la climatologia ho permetin, i donant compliment a totes les mesures preventives. S’hi convidaran persones i experts en diferents àmbits i temes d’interès públic i actualitat, amb el propòsit de fomentar la participació ciutadana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -