Al municipi de Platja d’Aro els Reis Mags canviaran el seu recorregut habitual. El canvi el va informar el consistori del municipi al·legant que enguany s’introduïa el campament reial. Aquest campament s’instal·larà als jardins del centre cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i allà es podran fer tallers i lliurar la carta o el xumet als patges.

Enguany el recorregut començarà a les sis de la tarda des del carrer Juli Garreta, fins al giratori Dr. Josep Trueta. Allà continuarà per l’avinguda de S’Agaró, l’Avinguda Castell d’Aro, el carrer Puig S’Agoita i fins a l’església de Santa Maria. Després pel carrer Vicenç Bou fins a avinguda Castell d’Aro, per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos, on seran rebuts per l’alcalde i autoritats, i on tots els infants presents reben un obsequi.

Recorregut de la cavalcada dels Reis Mags a Platja d'Aro
Recorregut de la cavalcada dels Reis Mags a Platja d’Aro

En canvi a partir de les vuit del vespre, la cavalcada començarà a Castell d’Aro. Els reis arribaran per l’avinguda de la Platja, travessant la plaça Poeta Sitjar, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar a peu per les escales fins a l’església de Santa Maria i finalment a la Sala Polivalent.

Castell d'Aro Cavalcada Reis 2018 recorregut
Recorregut de la cavalcada de Reis per Castell d’Aro

La cavalcada comptarà amb un centenar de persones que formaran el seguici reial i que repartiran fins a 600 kg de caramels sense gluten.