17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro millorarà l’aparcament de la plaça d’Europa

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro vol millorar l'aparcament central de la Plaça Europa en diferents àmbits: oferir un millor servei, millor accessibilitat i més garanties de seguretat als usuaris

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro vol millorar l’aparcament de la Plaça d’Europa per oferir un millor servei, millor accessibilitat i més garanties de seguretat als usuaris. Per això, al Ple municipal del passat 26 de maig, es va aprovar un requeriment que el consistori farà al concessionari actual de l’aparcament (Saba) per tal de fer aquestes millores.

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, va explicar que l’equip de govern ha explorat diferents vies per tal de solucionar les deficiències de l’aparcament. Una de les opcions que s’havien plantejat (ara descartada) era la de recuperar la concessió de l’aparcament. Fent això, però, el consistori hauria hagut de compensar econòmicament l’empresa i fer-se càrrec de la gestió de l’aparcament. Per això s’ha apostat per una altra via, la de “treballar en el marc del contracte actual” i exigir una “millora en el servei, en les instal·lacions, en la maquinària i en les places elèctriques”, entre altres. Així ho explicava Maurici Jiménez al Ple.

L’alcalde assegura que treballaran per millorar l’aparcament “en el mínim temps possible” i apunta que ja s’han començat a veure algunes millores en la neteja, el manteniment o l’estat d’algunes màquines. Tot i això, avisa que “segurament passaran mesos fins que es vegi un canvi substancial a l’aparcament“, ja que l’objectiu és que les obres comencin “entre finals d’aquest any i la primeravera de l’any vinent”.

 

La resta de grups municipals es van mostrar d’acord amb l’equip de govern en la necessitat de millorar l’aparcament i fer-ho per aquesta via. Així doncs, el dictamen es va aprovar per unanimitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -