10 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Platja d’Aro vendrà solars per invertir

Es volen finançar obres importants, com la nova biblioteca municipal

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Platja d’Aro es vendrà alguns terrenys que ha anat acumulat fruit d’operacions urbanístiques per invertir i finançar obres importants, com la nova biblioteca municipal, l’ampliació de la zona esportiva a Castell d’Aro, o l’ampliació del Parc dels Estanys, segons ha anunciat Ràdio Ser Girona.

Amb construccions com les de l’escola Fanals d’Aro, l’Ajuntament s’ha hagut d’endeutar per poder invertir, de manera que ara busca aquest finançament extern. Un exemple de parcel·la que es podria vendre és el cas de l’expropiació d’una finca a la zona del Puig Pinell, de 9 milions d’euros, o la futura urbanització de l’oest de Sant Pol, on l’ajuntament rebrà 7 noves parcel·les aquesta tardor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Terracotta Museu de la Bisbal torna a participar al Dia Internacional de l’Art

Serà aquest proper cap de setmana amb una edició mixta que alternarà actes presencials i virtuals. L'actual situació sanitària obliga a modificar el format del Dia Internacional de l'Art, que malgrat tot es podrà celebrar els propers 16, 17 i 18 d'abril amb la inauguració de dues exposicions al Terracotta Museu.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -