13.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Vídeo: Un porc senglar es passeja tranquilament per un carrer de Pals

Alertada per la trucada d’un veï, la Policia Local de Pals l’ha anat guiant fins que ha tornat al seu habitat.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un porc senglar ha aparegut aquest diumenge pels carrers de Pals. L’animal, clarament desorientat hauria baixat de la muntanya del Quermany fins arribar al poble. Alertada per la trucada d’un veï, la Policia Local de Pals l’ha anat guiant fins que ha tornat al seu habitat.

Els porcs senglars baixen a zones habitades per diverses raons. En primer lloc, la pèrdua del seu hàbitat natural a causa de l’expansió urbana i agrícola els obliga a buscar noves zones per alimentar-se i viure. A més, les zones habitades sovint ofereixen fonts fàcils d’aliment, com ara escombraries o menjars deixats per humans, que atrauen els porcs senglars.

Un altre factor important és la disminució dels seus depredadors naturals, que en zones més urbanitzades o modificades per l’home són menys abundants. Això permet als porcs senglars proliferar sense control natural, incrementant la seva presència en zones properes als humans.

Finalment, els canvis en els patrons meteorològics i en la disponibilitat d’aliments en els seus hàbitats naturals també poden influir en els seus moviments, impulsant-los a buscar noves fonts d’aliments en zones habitades. Aquesta interacció creixent entre els porcs senglars i els humans pot conduir a conflictes i requerir una gestió adequada per part de les autoritats locals.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -