9.4 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

La portada – 08-11-2016

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta nit, en David Parreño, en Dani i jo, anirem a l’hotel Majestic de Barcelona a seguir les eleccions nord americanes, convidats pel consulat dels EUA. Tots tres, en Dani especialment, estem més que motivats per aquest fet i des del dia que ens van confirmar aquesta invitació, que li dono voltes a una pregunta: Com podem vincular les eleccions a la primera potència mundial, amb la nostra petita comarca.
No em consta que ni la Hillary Clinton ni en Donald Trump hagin passat les vacances a L’Empordà. De fet, estic segur que tindrien treballs a ubicar-ho al mapa, encara que els hi diguessin que som a 100 km de Barcelona.
Podria ser que Barak Obama li hagñues parlat a la Hillary sobre Espanya, Catalunya o Barcelona, però tampoc han vingut mai a l’Empordà, així que ho descartem. I quan les filles de l’actual president van venir d’incògnit a casa nostra, es van quedar a la capital.
Potser la Sohpie Turner (la sansa de Joc de trons) li ha parlat a la Hillary (a qui li ha reconegut admiració) de Palamós on estiueja cada any. Però tot i així, és poc probable.
I en Donald Trump? De què li parlem? Dels indians? Amb la mania que els hi té als llatins…
Total. Que no trobava la manera d’enllaçar les eleccions americanes amb l’Empordà, fins que vaig trobar la clau. EL CAGANER
A Torroella hi ha una empresa que fabrica caganers pel pessebre i a més d’en Messi, l’artur mas o en puigdemont. A més d’en pep guardiola la Shakira o en piqué, fan els caganers de la Hillary Clinton i en Donald Trump.
Doncs avui, al Supermatí, parlarem amb la gent que fabrica els caganers.
Ja sé que aquesta associació que he fet està agafada amb pinces, però em moria de ganes d’explicar on anirem aquesta nit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -