9.7 C
Pals
Dijous, 14 Novembre 2019

Vins Grau rep el Premis T 2018 juntament amb Josep Lloret i Antoni Vila Casas

Els guardonats rebran el premi durant el VI Memorial Jordi Comas

El més llegit

Què han votat els teus veïns a les eleccions generals del 10N?

Tens curiositat per saber si a la teva població la formació política que has votat té molt pes? I a la zona per on vius? Comprova-ho en aquest mapa interactiu de Ràdio Capital de l'Empordà

Lluís Puig, alcalde de Palamós: “Estem preparats per convertir el Port de Palamós en port Schengen; però hi ha falta de voluntat”

En una entrevista a Ràdio Capital de l'Empordà, Lluís Puig, ha analitzat la situació urbanística a Palamós, els resultats de les eleccions generals del 10N i ha contestat al candidat del PSC Girona, Marc Lamuà, sobre el port de Palamós

Òscar Aparicio, cap del PSC Bisbal: “Decidim si s’ha de municipalitzar el servei de l’aigua o no, però s’ha de solucionar”

El líder del PSC Bisbal, Òscar Aparicio, ha valorat la situació del PSC a les comarques gironines després de les eleccions generals però també ha tingut temps per aprofundir en l'actualitat bisbalenca

El concurs de Gossos d’Atura de Torroella retrà homenatge a Jordi Muxach

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la Fira de Sant Andreu, en la qual se celebra el concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí

Demanen anul·lar la sentència a Bassa per l’error de la conselleria d’Ensenyament

"No es tracta aquest d'un mer error material, sinó determinant per establir la responsabilitat de Bassa, ja que la seva condemna s'ha basat en fets d'altre, de la titular real del Departament d'Ensenyament"

Els Premis T distingeixen personalitats que han impulsat projectes enfocats en el turisme a la Costa Brava. Enguany el guardó se l’ha endut Vins i Licors Grau, l’impulsor del Festival de Música de Torroella, Josep Lloret i el mecenes Antoni Vila, recentment ha obert dos nous museus al Baix Empordà.

La Fundació Jordi Comas i Matamala és l’encarregada d’atorgar els Premis T. Aquest any, han entregat els premis per la distinció en diferents aspectes. Els propietaris de Vins Grau reben el guardó per haver creat una empresa familiar d’èxit.

A Antoni Vila Casas, mecenes i empresari farmacèutic, se li ha reconegut la seva trajectòria per reforçar l’oferta cultural de la Costa Brava. Durant els últims mesos ha obert un museu dedicat a l’escultura a Palafrugell i un a la fotografia a Torroella.

Els Premis T també reconeixeran Josep Lloret per la seva trajectòria com a dinamitzador cultural. Lloret és l’impulsor del Festival de Música de Torroella de Montgrí, un dels esdeveniments musicals més importants de la Costa Brava, durant l’estiu.

L’entrega dels Premis T es celebrarà el proper divendres 20 d’abril a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro. A les 8 del vespre, durant el VI Memorial Jordi Comas es lliuraran els guardons.

Últimes notícies

Efemèrides – 14 novembre

Efemèrides i curiositats d'aquest 14 de novembre

Comença el reforç de personal als serveis socials de Palamós i Vall-llobrega

El reforç és fruit d'un acord amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per actualitzar la gestió de l'equip bàsic d'atenció social primària

Viatges Capitals: Varsòvia

Coneix la capital de Polònia, Varsòvia gràcies als Viatges Capitals de Ràdio Capital de l'Empordà. Descobreix els monuments més interessants i la cuina.

Palafrugell renova la senyalització en diversos carrers del municipi

L’objectiu és pacificar el trànsit i per fer-ho s’ha canviat la major part de la senyalització vertical i pintat de nou passos de vianants, millorant les senyalitzacions horitzontals

Supermatí – 14 novembre 2019

Recupera el programa d'aquest dijous!

Més notícies