Mònica Martínez i Eva Rovira

Els plens de la Bisbal i Begur comptes amb dues noves regidores: Mònica Martínez (Junts-ERC) a Begur i Eva Rovira (Independents-PSC) a la Bisbal.

A la Bisbal, Eva Rovira ha pres possessió del càrrec com a regidora del grup d’Independents-PSC substituint la baixa per “motius personals” de Cristina Salvà. Rovira treballa al Consell Comarcal i és membre de l’associació Arpa de Bec, organitzadora del festival Daró Folk. De fet, forma part del grup de música folk Bdboix. També va ser el cap de l’Agrupament Escolta Les Gavarres.

La nova veu a Begur és Mònica Martínez, que anava de número 4 a la llista de Junts per Begur i Esclanyà-ERC. Substitueix Maite Martín, que va deixar el càrrec en el ple de desembre. La nova regidora assumeix les àrees delegades que tenia la seva antecessora: Cultura, Ensenyament i Joventut. Martínez ha demanat impulsar la participació dels joves.

Martínez ja va formar part del consistori begurenc en anteriors mandats. Martínez va entrar el 1999, després que el cap de llista del PSC renunciés al càrrec. A les eleccions del 2007 ja va deixar clar que no hi volia tornar i va demanar un lloc allunyat dels primers, ocupant la novena posició. En les darreres eleccions, però, va decidir format part com a independent de la candidatura de Junts per Begur-ERC.