8.4 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Presenten a l’Estartit un sistema per posar-se crema solar automàticament

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Un emprenedor presenta a la Platja del Ter Vell de l’Estartit la primera màquina d’autoaplicació de protector solar d’ús públic. El model serà presentat avui per part de l’empresari Lluís Díaz, de Viloví d’Onyar. Estarà acompanyat de la regidora de Gestió Costanera i Platges de Torroella de Montgrí i l’Estartit, Sílvia Comas; i la presidenta de Catalunya Contra el Càncer a Girona Pilar Cort, que donen suport a la tecnologia.

Segons explica l’empresari a la seva pàgina web, ja disposa de màquines a Portugal, Sevilla i a la Costa Brava. Aquest cop es presenta a l’Estartit. El sistema segueix un metode similar als dispensadors de gasolina. S’introdueixen les monedes per fer funcionar la màquina i mitjançant un dispensador, s’aplica la crema solar a la pell.

S’ha d’introduir un euro i es dispensa crema solar durant 20 segons. Es tracta d’un equipament pensat per a càmpings, parcs d’atraccions i piscines.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Educació exigeix la totalitat del terreny per ampliar l’Escola Portitxol de l’Estartit

El Departament d’Educació demana a l’Ajuntament de Torroella i l’Estartit que cedeixi la totalitat del terreny per a l’ampliació de l’Escola Portitxol, l’únic centre d’educació infantil i primària de l’Estartit. Fins ara, l’Ajuntament apostava per dividir els 216m2 del terreny municipal i permetre que l’hotel del costat mantingués 100 m2 per tenir-hi el jardí.

Altres notícies