2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

Primeres converses per fer un nou passeig a Sant Feliu de Guíxols

El projecte uniria la zona del final del carrer Colom amb la zona del port

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha començat a parlar amb Ports de la Generalitat per tirar endavant un nou passeig que tindria continuïtat cap al port. En concret, uniria la zona del final del carrer Colom, passant per davant de l’edifici Joan I amb la zona del Tinglado i el port.

L’alcalde del municipi, Carles Motas, ha ressaltat que encara es tracta d’un projecte molt embrionari però, que ha de començar a moure’s aviat. De moment, ha afegit que s’ha de tornar a buscar un concessionari i posar ordre en el context del pla especial del port.

Ports haurà de presentar el conjunt del projecte a l’Ajuntament, que en principi, estaria disposat a assumir una part. Tanmateix, Motas ha destacat que s’ha de tenir en compte i no només l’espai de l’inici del port.

Per altra banda, el projecte també podria incloure posar una zona verda davant l’edifici Joan I o bé, cobrir de la riera lateral de Las Vegas. Així doncs, s’hi podria construir un vial que comuniqui el port amb la carretera de Palamós.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -