22.3 C
Pals
Dilluns, 26 juliol 2021
- Publicitat -

Primers artistes convidats per al comiat d’Animal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Primers artistes convidats per al comiat d’Animal

Cada vegada queda menys pel comiat d’Animal i n’anem sabent més detalls. Recentment, el grup ha començat a anunciar mitjançant les xarxes socials els artistes que seran sobre l’escenari per dir adéu a la banda.

Fins al moment, només sabíem que el concert d’Animal programat per al Guitar Festival 2019 seria el dia 22 de maig a la sala Luz de Gas i que marcaria el final de la banda vallesana. El grup s’acaba, però dona pas a un nou projecte musical de Gerard Aledo que serà més personal i intimista. Per acompanyar aquest pas d’un projecte a un altre, companys i artistes hi seran part col·laborant durant la nit. Marcel Làzara i Júlia Arrey són els primers noms confirmats. A poc a poc s’aniran anunciant més noms, més amics que s’uniran a la festa de comiat.

L’entrada Primers artistes convidats per al comiat d’Animal ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nit per no oblidar amb Els Amics de les Arts

Encara no m’he recuperat del concert que he viscut amb Els Amics de les Arts a Cap Roig aquest diumenge. De veritat que ha passat? Des del primer instant fins a l’últim ha estat inoblidable. He vist molts cops en directe al grup i avui era una d’aquelles vetllades que passaran a la història. Els…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -