17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Torroella presenta la programació de la nova temporada de l’Espai Ter

Maria Galina, Joel Joan, Neus Asensi, Mag Lari o Pere Aquillué protagonitzaran algun dels vint espectacles programats

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí ha presentat la programació d’espectacles que tindran lloc durant el segon semestre del 2021. L’equipament cultural acollirà una vintena d’espectacles amb propostes ben variades de teatre, música, circ, dansa, màgia i un musical. Les entrades es van posar a la venda el dilluns 12 de juliol.

La nova temporada arrencarà el dissabte 28 d’agost amb la nova proposta de Carles Xuriguera i Fel Faixedas. Després de deu anys del seu darrer espectacle, estrenaran a l’Espai Ter la seva nova obra: Ni rastre de qui vam ser.

A més, un dels plats forts de la nova temporada serà la proposta del festival de màgia FIMAG amb la representació d’Una nit amb el Mag Lari.

Teatre

Dins de la programació de l’Espai Ter ressalten les comèdies Asesinos i El abrazo. Aquesta segona obra de teatre serà interpretada per la popular actriu María Galiana acompanyada per Juan Meseguer i Juan Cruz.

De l’escena teatral catalana, una de les propostes destacades és El Gran Comediant protagonitzada per Joel Joan i Xavi Mira. En la seva línia de col·laboració amb els grans festivals, l’Espai Ter programarà també una de les funcions incloses en la programació del Temporada Alta: 53 diumenges, dirigit per Cesc Gay, un dels espectacles més ben valorats de la temporada amb Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva.

A més a més, seguint amb l’aposta de l’Auditori Teatre Espai Ter per la creativitat local, ha programat Un tal Shakespeare, amb Marcel Tomàs acompanyat per Toni Escudero.

Música

Cal posar en relleu, la representació del musical La filla del mar, una coproducció de teatre musical del Grec 2021 i Focus que interpreta la companyia La Barni Teatre. També, hi ha programada l’actuació del guanyador del Premi Espai Ter 2021, el cantautor Mazoni amb el seu nou disc inspirat en Beethoven “Ludwig”.

L’Espai Ter també acollirà la darrera proposta de la cantant Lídia Pujol i l’actuació de The Gramophones Allstars, que presentarà el seu darrer disc Love Letter. A més, un any més, acollirà un dels concerts del Black Music Festival.

Com ja és tradició, l’Espai Ter tanca la programació d’aquest cicle d’espectacles de l’agost al gener vinent amb el Concert d’Any Nou i el Concert de Reis. Aquesta temporada el Concert d’Any Nou el durà a terme l’orquestra Terres de Marca i l’actuació de Reis, Desconcerto, la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà.

programació Espai Ter 2021

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -