23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

La Xalana

La Júlia Astals t'acompanya els matins dels caps de setmana d'estiu amb la millor música del món i el millor equip possible!

Des de les cales de l’Empordà, Eye Tana presenta ‘Una cançó’

0
L'Aitana Gilabert comenta "Una cançó", un tema propi que s'acosta al ritme de les havaneres i ens transporta a les cales de l'Empordà. Ens explica el seu significat i la importància de tenir un lloc segur, de pau i tranquil·litat.

De Constantinoble al pa amb tomàquet

0
El Pol Lloberas ens porta cada cap de setmana un dòmino històric, un “efecte papallona” que relaciona dos esdeveniments de la història que semblen no tenir cap mena de connexió, però que són causa i efecte d’un mateix fenomen. Aquest dissabte ens ha sorprès amb aquesta qüestió: si els turcs otomans no haguessin conquerit Constantinoble el 1453, avui no menjaríem pa amb tomàquet.  Ha relacionat un dels plats típics catalans amb fets històrics.

Eye Tana canta ‘Summer fling’ i ens descobreix la seva màgia

0
L'Aitana Gilabert "@eye_tana", cantautora i compositora, col·labora a La Xalana, el programa matinal dels caps de setmana d'estiu. Aquest primer dissabte 6 de juliol...

Entrevista a Ramon Pascual (Tardeo Solidari) – 7 setembre 2022

0
Aquest dissabte a Regencós arriba el Tardeo Solidari, on es recptarà diners per la propera edició de la Oncotrail.

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 1 setembre 2022

0
Hem començat el setembre amb la visita de l'Ignasi Arbat, que ens ha portat un repàs de les estrenes de cinema i les sèries...

Entrevista a Gemma Recoder: “La gent que ve a l’Empordà se n’enamora. És dels...

0
Hem parlat amb la Gemma Recoder, de la seva estima per l'Empordà, on fa una bona colla d'anys que hi ve. També hem parlat de la seva tasca com a directora del Canet Rock.

Cançons que són versions – 25 agost 2022

0
Aquesta setmana a l'espai de cançons que són versions ens ha acompanyat la directora del Canet Rock, la Gemma Recoder. No us perdeu la secció...

Júlia Astals

La Júlia Astals és una jove periodista que col·labora en mitjans com Catalunya Ràdio o 3Cat, aportant el seu gran talent.

Equip d'antena

Aitana Gilabert
Eva Gutiérrez
Bru Domingo
Aleix Planella
Marc Clapés
Neus Aldeguer
Pol Lloberas
CatLletres