4.9 C
Pals
Dilluns, 19 abril 2021
- Publicitat -

Prohibit fer foc al bosc fins el 15 d’octubre

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pot autoritzar, de manera extraordinària, realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Entre el 15 de març i el 15 d’octubre, queda totalment prohibit encendre foc en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta.

Queda totalment prohibit fer qualsevol tipus d’activitat, però especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d’esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d’obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l’apicultura.

Tampoc es poden llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l’inici d’un foc. També està prohibit llançar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc i la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Amb tot, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pot autoritzarde manera extraordinària, realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d’incendi forestal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Dilluns assolellat amb un matí fred

Inici de setmana amb un matí fred, però el dilluns serà assolellat i la temperatura màxima rondarà els 18ºC. Entre demà i dijous cel més variable amb increment dels intervals de núvols.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -