10.6 C
Pals
Dimecres, 29 març 2023
- Publicitat -

Prohibit fer foc al bosc fins el 15 d’octubre

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pot autoritzar, de manera extraordinària, realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Entre el 15 de març i el 15 d’octubre, queda totalment prohibit encendre foc en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta.

Queda totalment prohibit fer qualsevol tipus d’activitat, però especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d’esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d’obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l’apicultura.

Tampoc es poden llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l’inici d’un foc. També està prohibit llançar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc i la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Amb tot, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pot autoritzarde manera extraordinària, realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d’incendi forestal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La primavera, dicotomia d’estats anímics

Ha arribat la primavera,l'única estació que totes les cultures han celebrat al llarg de la història, perquè simbolitza l'equilibri...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -