16.9 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Quatre alumnes de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro aniran a la final de la World Robot Olympiad a Tailàndia

Els robots contribueixen en una agricultura sostenible i a no malbaratar aliments

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

Quatre alumnes de 5è i 6è de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro aniran a Tailàndia del 16 al 18 de novembre per participar a la final de la World Robot Olympiad 2018. Aquests quatre alumnes formen dos equips, l’equip Arobot Nano -format per en Lucas Martínez i en Dylan Theebaut- i l’equip Estanys Faverola -format per Amina Sozieva i Lídia Miñarro-.

L’Escola va participar amb 6 equips a la final nacional que va organitzar la mateixa escola, juntament amb la fundació Educabot i la col·laboració de l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro el passat 16 de setembre. Hi van participar un total de 77 equips de diferents categories, i segons ha explicat el professor dels alumnes de l’Escola Els Estanys a Ràdio Capital, Lluís Planas, classificar-se no és fàcil i hi han dedicat moltes hores des del mes de febrer.

L’equip Estanys Faverola s’ha classificat a l’Open Elementary amb un robot que contribueix en el desenvolupament sostenible de l’agricultura, mentre que L’equip Arobot Nano, que han quedat primers a la categoria Regular-Elementary, han presentat un robot que ajuda a reduïr el desaprofitament dels aliments i ordena els productes alimentaris d’acord en el seu aspecte i data de caducitat, entre d’altres funcions.

El professor Lluís Planas ha dit que l’any que ve hi tornaran a participar.

Últimes notícies

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Més notícies