0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Que la Gran Festa del Febrer us acompanyi!

Amb aquelles ganes boges que ens identifiquen als “festeros”, comptem amb ànsia els dies que falten per arribar al cap de setmana més esperat. A la meitat més o menys de febrer, tindrem un “finde” de disbauxa, frenesí, alegria i color, amb sortides permeses dies abans per poder anar amunt i avall i escalfar motors i alimentar l’esperit de festa. Que la vida són quatre dies!

Jornades de diversió que ens seran anunciades per tots els mitjans. I fins i tot la cartera ens enviarà la invitació a casa.

Dies on veurem cartells animant el cotarro, “raves” i trobades de moltes mascaretes i algunes carotes, equips d’EPIS i corriols de gent contenta, alegre, afable, amb espurnes als ulls com si fossin serpentines i confetti. Ja ens ho diuen tribunals, la gent està contentíssima, joiosa d’exercir, quina alegria de febrer.

Dies de dormir poc per part d’alguns, que empalmaran sprints i corredisses. Que s’estaran hores i hores donant-ho tot com si fossin dj’s d’una discoteca a les Pitiüses, per terra, mar i streaming, que la festa ens acompanyi. Dies on selectes afortunats i afortunades, ungits per la sort ancestral, convidaran a gaudir encara més i millor entre dotze i tretze hores seguides la gran i sonada festivitat.

Que portem molts mesos d’hores esllanguides. Que la llar de foc ja no dóna més trempera. Que el casset de música chillout ja fa figa, ens hem après fins a l’avorriment tots els tutorials del Youtube, que ens avorrim fent magdalenes i que correm el risc de florir-nos a casa. Que l’ensaladilla russa, les bledes i la col amb patates ja no tenen ni gust, i estem delerosos de canviar escenaris i anar de festa, sortir de festa, exercir la festa. Fer cues per anar de festa. Perquè hi tenim dret, sí senyor.

Perquè el cap de setmana de més disbauxa de l’any, el més esperat i el més sonat, ja és aquí.

Ens veiem ben aviat a la gran festa anunciada a tot arreu, la gran festa… de la democràcia.
No pensàveu en Carnaval, oi?
Ah, és que és el mateix dia.

Que us ho passeu molt bé. Per cert, també és Sant Valentí, posats a buscar coincidències commemoratives.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios