Repàs a l’agenda de la tarda de divendres. T’expliquem quins esdeveniments tindran lloc a cadascuna de les respectives localitzacions:

A la Plaça de la Vila, s’obre oficialment la XIV edició de la Fira dels Indians

A dos quarts de set de la tarda, es farà una inauguració no oficial en forma de paròdia de la fira, a càrrec del grup de teatre local Mutis. Serà trenta minuts més tard quan tindrà lloc l’obertura oficial dels Indians 2017, inauguració que anirà acompanyada d’animació per part del grup de teatre Mutis a dos quarts de vuit i, a les vuit, actuació de Cubanit@s de Begur.

La vessant cultural es veu incrementada en aquesta edició

Si bé aquest matí teníem la Jornada d’Arxius “A la recerca de la documentació indiana”, al Casino Cultural està tenint lloc, des de les onze del matí l’Exposició Flors d’Ànima, que tancarà a les vuit del vespre.

A la Sala d’Exposicions hi trobaran una relacionada amb la temàtica d’aquesta edició d’enguany, els oficis indians.

A la Plaça dels Indians, música fins la una de la matinada

Un DJ s’encarregarà de posar música ambient a dos quarts de set de la tarda i, també, quan restin 15 minuts per les onze de la nit. A les deu, oferirà un concert Trio Caney.

La música també serà protagonista a la Plaça Lluís Esteva i Cruañas

Serà a les sis de la tarda i a dos quarts de deu quan un DJ també punxarà música ambient. A dos quarts de nou, iniciarà el concert del grup Patente Urbana. La música no s’aturarà fins la una de la matinada.

A la Plaça Forgas, més música

A dos quarts de nou, hi haurà diverses animacions i alguns DJs que engrescaran l’ambient.

El Pati Escoles Velles espera a Three Cuban Jazz

El grup de música oferirà un concert a partir de dos quarts d’onze de la nit. El preu és de deu euros.

Per últim, el Parc de l’Arbreda, l’indret on la festa s’estendrà més i que tancarà la jornada d’avui

A les nou del vespre, Aché Entertainments animarà el parc amb balls i DJ. Ho tornarà a fer cap al voltant de les dues de la matinada. Tancaran la jornada de divendres i, alhora, obriran el dissabte, a les dotze de la nit, Unión Habanera, grup que oferirà un concert. La festa està prevista que acabi a les quatre de la matinada.