Quim Torra presentarà el seu llibre a la Bisbal amb Laura Borràs

Aquest dissabte 21 de maig a les 12:00 del migdia, Quim Torra presentará el seu llibre "Les hores incertes" a la Biblioteca de la Bisbal de l'Empordà.

El pròxim 21 de maig arriba a la Bisbal de l’Empordà “Les hores incertes”, el nou llibre de Quim Torra, amb la presència de l’autor, de Laura Borràs, la presidenta del Parlament i de Francesc de Dalmases, polític i periodista.

La presentació es farà al pati de la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal de l’Empordà, que se situa al Passeig Muriel Casals, número 26, a les 12:00 del migdia.

Per assistir-hi s’ha de fer una inscripció prèvia, a través del telèfon 972642179 o enviant un correu electrònic a [email protected] 

“Les hores incertes” és la segona part del seu Dietari de Canonges, que abasta el període comprés des de l’inici de maig del 2020 fins a l’octubre del mateix any, pocs dies després de ser inhabilitat per l’Estat Espanyol

El llibre és en format prosa i lírica, on fa un recull de l’activitat i els pensaments més íntims de Torra, en uns moments de forta convulsió política i social per l’ofensiva judicial, política i mediàtica dels poders de l’Estat Espanyol i també de la crisi de salut pública causada per la pandèmia del COVID-19.

Les primeres setmanes del Dietari de Canonges, comprenen el període d’entre el 15 de març i el 30 d’abril del 2020 i es van publicar al passat llibre “Les hores greus”.

Aquest acte l’organitza Veus per la Llibertat i a més de l’ajuntament del municipi i la biblioteca on és celebrarà l’acte, també hi col·laboren les editorials Símboleditors i la Siglantana.

- Publicitat -