12.3 C
Pals
Dissabte, 3 desembre 2022
- Publicitat -

Quins són els municipis més cars per comprar habitatge del Baix Empordà?

Segons l'estudi de mercat 2020/21 de la immobiliària especialitzada en habitatges de luxe, Engel&Völkers, S'Agaró (Platja d'Aro) és al cap de la llista, amb un preu de 10.000€/m2.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Costa Brava segueix liderant les zones més cares de la costa per comprar habitatge. Segons l’estudi de mercat 2020/21 de la immobiliària especialitzada en habitatges de luxe, Engel&Völkers, S’Agaró (Platja d’Aro) és al cap de la llista, amb un preu de 10.000€/m2.

La zona d’Aiguafreda, a Begur, també és de les més cares: la quarta localitat més cara de Catalunya, amb un preu de 5.500 euros/m2. Un preu semblant al de Calella, Tamariu i Llafranc (Palafrugell), que arriba als 5.000€/m2.

Sant Feliu de Guíxols, Calonge, Palamós i Platja d’Aro segueixen la llista al Baix Empordà. La zona de Punta Brava de Sant Feliu de Guíxols arriba als 4.500/m2 i Torre Valentina, a Calonge, arriba als 4.000€/m2. En aquest mateix preu hi ha la zona més cara de Palamós, La Fosca, i Platja d’Aro als 3.000€/m2.

Els preus no han canviat gaire al llarg dels anys. Tot i així, segons ha explicat a Ràdio Capital en Manel Solanells, treballador a Engel&Völkers Costa Brava, aquests preus mai són els definitius, ja que hi ha un marge de negoci i moltes persones acaben comprant l’habitatge amb una rebaixa del 15% o 20% del preu inicial. Des de l’inici de la pandèmia, el teletreball ha incrementat el lloguer i la venda de cases de poble i pisos amb terrassa a les comarques gironines. Solanells ha explicat que també hi ha estrangers que busquen segons residències, i que en el cas d’Engel&Völkers, l’augment de vendes té molt a veure amb el perfil de client.

Les localitats més demanades són Begur, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Palamós. Segons ha explicat el Diari de Girona, les propietats amb jardí o vistes a la mar en localitats pròximes a la costa es mantenen com les més demandades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -