33 C
Pals
Divendres, 19 juliol 2024
- Publicitat -

Ràdio Bisbal

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

No forma part de les nostres prioritats, parlar dels altres mitjans, ja que cadascú fa el que vol o com a mínim el que pot per néixer, créixer i evolucionar. Ara bé, els amics de Ràdio Bisbal (que és tant com dir, casa nostra) han fet un manifest en el que conviden a la ciutadania de la capital de la comarca, a donar suport a la inclusió de l’emissora dins el projecte participatiu que ha engegat l’Ajuntament, per tal que la ciutadania decideixi a què es destinen una sèrie de diners provinents del pla de barris, encaminats a rehabilitat l’antic edifici de l’Ajuntament.

En altres paraules, l’Ajuntament demana al poble que es pronunciï per decidir quines entitats es re ubicaran a l’edifici, gràcies als diners del pla de barris i Ràdio Bisbal, aspira a ser una d’aquestes.

Sobre el paper de les emissores locals, la prioritat (o la no prioritat) que li donen els ajuntaments, sobre la necessitat de tenir un mitjà de comunicació local ben dotat i sobre l’interès real que hi tingui la majoria de la gent del poble, en parlarem un altre dia, perquè crec que avui no toca i ara no estem per trepitjar cap ull de poll.

El que toca fer avui, és explicar-vos aquesta iniciativa que parteix dels voluntaris i voluntàries de l’emissora que amb aquest acció no estan demanant que els ajudeu a ells a tenir un millor local on anar a passar una estona. Us estan demanant a vosaltres, habitants de La Bisbal, que els ajudeu a mantenir viva una entitat del poble que a més de generar complicitat entre veïns i veïnes (i si no en genera més és perquè no té les eines necessàries per fer-ho), fa una feina que no fa ningú més: La d’explicar amb tota la cura i voluntat possibles, el que passa al poble fora, però sobretot dins l’Ajuntament.

La no participació en aquest projecte, implica la possible desaparició (per degradació) de l’emissora i això no es pot permetre. Així que tots els que ens estigueu escoltant en aquest moment, esteu convocats a donar suport a aquesta iniciativa. Jo no conec a totes les persones que col·laboren a Ràdio Bisbal, però us puc garantir que les que conec de ben a prop, s’hi deixen la pell per guanyar-se la vostra confiança.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un belga i una francesa expliquen, des de l’Aquadiver de Platja d’Aro, a TARDA CAPITAL, perquè son aquí de vacances.

Cada setmana, a TARDA CAPITAL, anem a la recerca del "guiri" perdut. Aquesta setmana hem anat a buscar-los al...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -