20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Ràdio Capital estrena un informatiu audiovisual pels qui no tenen temps de seguir l’actualitat

A Ràdio Capital estrenem una nova secció: Es tracta d'una sèrie d'IGTV a Instagram on cada dia penjarem un resum informatiu en format audiovisual de menys de dos minuts. Presentat per Nerea Cabello

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ets dels que no tenen temps d’anar revisant les notícies d’actualitat? Quan arribes a casa, l’última cosa que vols és llegir les notícies del dia? Mires el mòbil abans d’anar a dormir o sopant? Ets més de vídeo i xarxes socials, que de llegir? A tots i totes els que heu respost que si a qualsevol de les preguntes anteriors, tenim una molt bona notícia per vosaltres.

A Ràdio Capital estrenem una nova secció; Es tracta d’una sèrie d’IGTV a Instagram on cada dia penjarem un resum informatiu en format audiovisual de menys de dos minuts. Aquests petits informatius en vídeo, faran un resum ràpid de tot el que ha passat aquell dia al Baix Empordà. A més, també els podreu trobar al Twitter @capitalemporda i al nostre Telegram.

L’encarregada de donar forma i veu als resums diaris, serà la Nerea Cabello (@cabellonerea), qui intentarà no xerrar més de dos minuts per informar-vos de manera dinàmica, clara i poc avorrida. Avui ja estarà disponible el primer resum informatiu del vespre de Ràdio Capital. Us hi esperem!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -