20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Ràdio Capital, finalista als Premis Sonor 2024 per la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

La sèrie de ficció sonora "Ui, si aixequés el cap"Ràdio Capital ha estat seleccionada com a finalista als Premis Sonor 2024 per. Aquest reconeixement se situa dins d'una convocatòria on s'han presentat més de 200 candidatures, destacant-se per la qualitat i originalitat dins de la categoria de millor pòdcast de ficció. Els guanyadors seran anunciats en una gala especial el 29 d'abril a l'Auditori 1899 del Spotify Camp Nou.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La sèrie de ficció sonora “Ui, si aixequés el cap”Ràdio Capital ha estat seleccionada com a finalista als Premis Sonor 2024 per. Aquest reconeixement se situa dins d’una convocatòria on s’han presentat més de 200 candidatures, destacant-se per la qualitat i originalitat dins de la categoria de millor pòdcast de ficció.

“Ui, si aixequés el cap” és una ficció sonora que “ressuscita” sis il·lustres empordanesos per reivindicar el seu valor històric i el seu origen, alhora que dona a conèixer la seva vida, obra i pensament a les generacions més joves.

Per fer-ho, l’autor dels guions, l’escriptor Adrià Pujol Cruells, suma la seva capacitat d’escriure des de la ironia i el llenguatge proper de l’Empordà amb el coneixement profund de cadascun dels personatges.

Els capítols, que duren poc més de mitja hora cadascun, comencen sempre amb el personatge de Virgili, una encarnació de l’esperit de l’Empordà, que s’encarrega de guiar el personatge protagonista en el seu retorn a la vida.

Els guanyadors seran anunciats en una gala especial el 29 d’abril a l’Auditori 1899 del Spotify Camp Nou, marcant un moment destacat per a la indústria del podcasting en català.

Escolta la sèrie

Ui, si aixequés el cap

 

Altres finalistes en la mateixa categoria

“La Caverna de Deimos” és un podcast que embolica l’oient en un viatge a través de sis històries inspirades en un cofre salvat de la Gran Biblioteca d’Alexandria. Aquestes narracions, ancorades en uns diaris que s’atribueixen a Plató, qüestionen la realitat tal com la coneixem, desembullant una veritat oculta darrere de la seva al·legoria de la caverna.

“L’entresol” és una sèrie de ficció que ens apropa la vida quotidiana de Jan, Sue, Tanit, i Aritz, transportant-nos al seu menjador durant 9 episodis. A través d’aquest podcast, es proposen explorar les emocions humanes en totes les seves dimensions: la rialla, el plor, l’excitació, i les converses sobre aquells temes que ens toquen profundament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -