1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

Ràdio Capital, finalista de nou als premis Carles Rahola amb l’informatiu Supermatí

El Supermatí, l'informatiu despertador de Ràdio Capital ha estat nominat a la categoria de millor programa de ràdio als premis Carles Rahola que entrega el Col·legi de Periodistes de Girona. És la quarta vegada en els últims quatre anys en què un producte de la Ràdio Capital, la Ràdio de l'Empordà, és reconegut pel món periodístic gironí

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Supermatí, l’informatiu despertador de Ràdio Capital ha estat nominat a la categoria de millor programa de ràdio als premis Carles Rahola que entrega el Col·legi de Periodistes de Girona. És la quarta vegada en els últims quatre anys en què un producte de la Ràdio Capital, la Ràdio de l’Empordà, és reconegut pel món periodístic gironí d’aquesta manera. L’equip d’aquest mitjà, de fet, ha guanyat el premi en dues ocasions més.

El jurat dels premis Carles Rahola reconeix al Supermatí la capacitat de fer “un format matinal àgil i amb ritme que aposta per la proximitat”. Juntament amb Ràdio Capital, són finalistes el programa Cas tancat de Ràdio Olot, i l’Especial eleccions municipals a Girona, de Catalunya Ràdio.

El nom dels guanyadors, i també dels membres del jurat, es farà públic durant l’acte de lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que tindrà lloc el dijous 20 de febrer, a les 8 del vespre, a l’Auditori de Girona.

El Supermatí de Ràdio Capital és un informatiu despertador que s’emet de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí i que combina la informació de proximitat més rigorosa amb entrevistes als protagonistes de l’actualitat baix-empordanesa i també entreteniment. Es tracta d’un programa molt coral, realitzat per un equip de 14 persones: en Gerard Escaich, en Miquel Curanta, en Martí Saguer, l’Eugènia Güell, en Dani Cortés, la Sandrine Buzenet, l’Alba Legide, en Marc Clapés, l’Albert Aparício, en Josep Lluís Vidal, en Manel Magrinyà, la Maria Monteis, en Pedro Ruíz, l’Uri Darnés, l’Ainoa Benaiges, en Marc Vilà, l’Albert Aparicio i l’Alba Cunillera. A més, hi participen l’Ignasi Arbat i la Teresa Calabús.

Però l’equip del Supermatí no s’acaba aquí: també hi col·laboren personalitats reconegudes de l’Empordà, que hi realitzen comentaris d’opinió. Són: Montserrat Tura, Rosa Regàs, Andreu Paneque, Jair Domínguez, Marc Trayter, Iolanda Bustos, Carme Fenoll, Marçal Lladó, Adrià Pujol, Carles Xuriguera, Pere Maruny, Sábel Gámez, Lola Puig, Pere Carreras, Martí Sabrià, Dani Chicano.

A més, l’equip de Ràdio Capital estem molt contents perquè el nostre company, col·laborador i membre de l’equip tècnic Josep Lluís Vidal ha estat nominat també a la categoria de millor informació digital, pel seu projecte de Podcast diari per WhatsApp del digital laselva360, reconegut pel jurat com “una idea innovadora plantejada d’una forma no intrusiva que potencia la informació de proximitat”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -