13 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

Les associacions de comerciants pronostiquen un bon període de rebaixes al Baix Empordà

A Palafrugell, Castell-Platja d'Aro i La Bisbal d'Empordà ja s'ha notat el bon ambient durant el primer cap de setmana de rebaixes

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fa pocs dies que els comerciants han col·locat els cartells de descompte i promocions a les botigues dels municipis del Baix Empordà. I tot i la inflació, des de les diverses associacions de comerciants de la comarca esperen que aquest primer període de rebaixes del 2023 acabi amb bons resultats.

La presidenta de l’agrupació de comerciants de Palafrugell (ACOPA), Susanna Casademont, explica que a Palafrugell esperen augmentar i millorar les dades respecte a l’any passat. Tot i això, és conscient que ens trobem en un període d’inflació i els compradors esperen als descomptes per comprar el que necessiten.

Susanna Casademont afirma que la gran majoria de botiguers de Palafrugell faran rebaixes, ja que així liquiden l’estoc d’aquesta temporada d’hivern. A més, poden millorar les vendes i el moviment d’estoc en uns mesos que solen ser bastant fluixos. La presidenta explica que aquest primer cap de setmana de rebaixes ha estat bo.

Des de la Federació del Comerç de la Bisbal també creuen que l’arrencada d’aquestes rebaixes ha estat bona al municipi. El seu president, Francesc Piedra, creu que aquesta primera campanya beneficiarà al comerç local de la Bisbal d’Empordà. A més, concreta que la gran majoria de comerciants se sumarà a aquesta campanya.

A més, una de les noves activitats que destaca Francesc Piedra que ajudarà a dinamitzar les rebaixes a la Bisbal d’Empordà és la Fira Rebaixa, que se celebra el 4 de febrer. Dins d’aquesta diada es farà la Marató dels 1.000 €.

A Castell-Platja d’Aro i S’agaró des de l’Associació d’Empresaris també esperen que les primeres rebaixes de l’any donin grans resultats. El president de l’associació, Manel Canadell, reconeix que les rebaixes no són tan fortes com fa uns anys, però que enguany s’esperen bones vendes.

A Castell-Platja d’Aro la gran majoria de comerciants i empresaris han decidit a aplicar descomptes, tot i que alguns s’hi resisteixin. Manel Canadell explica que alguns establiments han avançat les rebaixes, però han estat pocs. També ha valorat de manera molt positiva el primer cap de setmana de la campanya.

Manel Canadell també reconeix que les rebaixes són un al·licient perquè les persones es desplacin fins a Platja d’Aro i que el municipi sigui visitable fora de l’època estival.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Lluís Molinas, periodista i activista cultural de Palafrugell

Ha mort Lluís Molinas, figura clau de la cultura a Palafrugell i impulsor del teatre amateur. El funeral serà aquest dissabte a les 12 h a l'església de Palafrugell. Molinas va ser escriptor, periodista, editor i col·leccionista. La seva última aparició pública va ser a l'abril, a la Fundació Josep Pla, on va parlar sobre la preservació del llibre “El Peix Fregit”.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -