23.7 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Recullen 150 quilos de plàstics i microplàstics a les platges de Pals i Torroella

L'objectiu d'aquesta neteja era retirar residus que aviat quedarien sota la sorra, alterant la composició de les platges i convertint-se en microplàstics que poden acabar a la cadena alimentària.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana un grup de prop de 70 voluntaris han retirat 150 quilos de plàstic de les platges de Pals i Torroella de Montgrí. Segons el Diari de Girona, la neteja la va organitzar la plataforma Salvem la Platja de Pals.

L’objectiu d’aquesta neteja era retirar residus que aviat quedarien sota la sorra, alterant la composició de les platges i convertint-se en microplàstics que poden acabar a la cadena alimentària. A més, properament els gestors del Parc Natural començaran a instal·lar les estructures per fixar les dunes i afavorir l’ecosistema, i no es podrà intervenir en aquestes zones fins a la següent temporada.

L’actuació es va fer en tres platges diferents. A la platja del Grau de Pals es van recollir 60 quilos; a la Gola del Ter uns 70 quilos; i 20 quilos a la platja de la Pletera de l’Estartit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -