13.8 C
Pals
Dijous, 23 març 2023
- Publicitat -

Recullen 150 quilos de plàstics i microplàstics a les platges de Pals i Torroella

L'objectiu d'aquesta neteja era retirar residus que aviat quedarien sota la sorra, alterant la composició de les platges i convertint-se en microplàstics que poden acabar a la cadena alimentària.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana un grup de prop de 70 voluntaris han retirat 150 quilos de plàstic de les platges de Pals i Torroella de Montgrí. Segons el Diari de Girona, la neteja la va organitzar la plataforma Salvem la Platja de Pals.

L’objectiu d’aquesta neteja era retirar residus que aviat quedarien sota la sorra, alterant la composició de les platges i convertint-se en microplàstics que poden acabar a la cadena alimentària. A més, properament els gestors del Parc Natural començaran a instal·lar les estructures per fixar les dunes i afavorir l’ecosistema, i no es podrà intervenir en aquestes zones fins a la següent temporada.

L’actuació es va fer en tres platges diferents. A la platja del Grau de Pals es van recollir 60 quilos; a la Gola del Ter uns 70 quilos; i 20 quilos a la platja de la Pletera de l’Estartit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -