15.7 C
Pals
Diumenge, 11 abril 2021
- Publicitat -

La plaça Baldiri Reixac estarà reformada per nadal, tot i que faltarà el parc infantil

Així ho va confirmar el segon tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’Obra Pública, Jaume Quintana, en el ple de dimarts; però assegura que faltarà per fer la zona infantil que es farà després de nadal

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La reforma i millora de la plaça Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro, que es troba davant de l’edifici de l’antic ajuntament, estarà enllestida abans de Nadal. Així ho va confirmar el segon tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’Obra Pública, Jaume Quintana, en el ple de dimarts arran d’una pregunta de la regidora del PSC, Marta Poyatos.

Quintana va explicar que després de l’eliminació de la majoria dels castanyers, ja que estaven malalts, i alguns morts, ara les accions es concreten en eliminar les arrels dels arbres trets i replantar un total de 19 til·lers, recuperant d’aquesta manera la zona arbrada de la plaça amb els tres castanyers que s’han conservat. Al mateix temps, es millora la il·luminació de la plaça, ja que era força deficient. Seguidament, s’aplanarà tot el paviment de la plaça amb sauló compactat.

Obres a la plaça Baldiri Reixac - Imatge de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro
Obres a la plaça Baldiri Reixac – Imatge de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro

A més, es millorarà la zona enjardinada de la font que hi ha al centre, com també dels arbustos que hi ha al costat del carrer de la Teulera i la creació d’una zona de wifi lliure i gratuïta. El tinent d’alcalde ha recordat que només quedarà per fer, previst ja per a després de les festes nadalenques, el nou parc infantil, que serà més gran que el que hi havia fins ara.

La rehabilitació de la plaça, que és el punt de trobada de moltes de les activitats del municipi, té un pressupost de poc més de 30.000 euros. “Volem que torni a ser un punt de referència i trobada per a tots els cristinencs”, ha recordat Quintana, conscient de la importància de la plaça com a eix vertebrador de tot el municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

“El Festival Mirades vol donar oportunitats i posar en valor la fotografia”

Vicenç Rovira, impulsor d'aquest festival bianual que organitza l'associació Foto Torroella, ha explicat en una entrevista a Ràdio Capital els temes d'aquesta edició del festival
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -