5.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Remodelació integral de la zona de jocs infantils del Parc de l’U d’Octubre de 2017 de Forallac

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquesta setmana s’ha iniciat la remodelació integral dels jocs infantils situats al Parc de l’U d’Octubre de 2017, un dels espais públics de lleure més concorreguts del municipi. Sempre ha estat així, però el seu ús encara s’ha intensificat més a patir de l’obertura de l’Escola Forallac. L’anterior equipament comptava amb un conjunt jocs de fusta, instal·lats fa més de 15 anys, que havien quedat obsolets. S’ha aprofitat la seva renovació per concretar un replantejament total de l’equipament amb l’objectiu de fer-lo més funcional, modern, ampli i segur.

D’altra banda, la millora ha estat acompanyada d’un nou emplaçament, a la zona compresa entre les filades d’arbres del sector est. El canvi està relacionat amb una remodelació global de tot aquest àmbit que preveu adequar un aparcament al darrera de la casa de la vila i ordenar millor els espais d’ús públics de tota la zona verda i la pista poliesportiva.

(

Simulació virtual de l’estat final del nou espai de jocs infantils)

La nova àrea de jocs està formada per 3 zones diferents:

– Zona 1: on s’hi ha instal·lat una tirolina doble de 30 m de llargada, per a nens i nenes a partir de 5 anys, col·locada sobre terreny de seguretat.

– Zona 2: on s’hi ha instal·lat un gronxador cistella per a nens i nenes a partir de 2 anys.

– Zona 3: on s’hi ha instal·lat un element multijoc i una caseta, per a nens i nens a partir de 2 anys.

Tots els els elements de joc tenen associada una àrea de seguretat al seu voltant.

Aquesta actuació respon a la voluntat d’adaptar els espais de joc a les necessitats dels infants. I és que està comprovat que els parcs sense identificació de les edats acaben sent utilitzats només pels nens i nenes més grans. Això representa una dificultat per als infants més petits, que sovint necessiten ajut dels adults per a la utilització dels jocs i espais on es puguin moure amb més tranquil·litat i amb ritme més adequat a la seva edat.

(Simulació virtual de l’estat final del nou espai de jocs infantils)

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós etiqueta 12 espècies de peix amb el codi QR

El codi QR del pla estratègic Palamós Peix ja funciona per a dotze espècies de peix diferents. És una eina que es va començar a fer servir fa un any i que serveix per etiquetar els peixos i controlar la seva qualitat al llarg de tota la cadena de distribució.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -