14.2 C
Dimarts, 19 març 2024

Remuntada del Palamós, victòria treballada del Guíxols i golejada de l’Aro en una jornada positiva pels equips del Baix Empordà

Els Senglars, líders de la Primera Catalana de Rugby

Temps de lectura: 3 minuts

Nou cap de setmana esportiu per als equips de la comarca, que s’han endut forces victòries i bons resultats.

Remuntada del Palamós contra el Manlleu

Venien de perdre contra el filial del Llagostera i necessitaven guanyar per no perdre el fil de les posicions capdavanteres, i més després que tant Girona C com Vilassar de Mar guanyessin els seus respectius partits.

No van començar bé els de Salamero, que al 16 ja perdien. Però al segon temps, el jugador del Manlleu, Isaac ha provocat un penal i ha vist la segona groga. El pitxitxi Pepu Soler ha transformat el penal que ha suposat l’empat del Palamós. Amb un jugador més, el Palamós ha estat capaç de revertir la situació, i al 79, altre vegada Pepu Soler, ha fet el definitiu 2 a 1.

Gràcies a aquesta victòria, el Palamós es col·loca tercer, amb 30 punts, a 10 del Vilassar, segon. Consulta la classificació aquí.

El degà també ha estat notícia per un fitxatge i una rescissió. Divendres va anunciar que l’iranià Esmail Shahryari se sumava a la plantilla del primer equip. I el mateix diumenge, després del partit, ha emès un comunicat anunciant la rescissió del contracte amb Albert Déu, secretari tècnic.

El Guíxols sua de valent per a guanyar al Porqueres

El partit ha seguit el guió previsible: el Porqueres, en bon estat de forma i després d’empatar al camp del Bescanó, no ha posat gens fàcil al Guíxols obtenir els tres punts. Els de Toni Sánchez, immersos en la lluita per l’ascens han sortit a per totes, però han topat amb un Porqueres molt ben situat defensivament. Després d’un inici molt igualat, el Guíxols s’ha anat situant al camp i ha tingut el control del partit, sense ocasions clares de gol. Només un parell d’accions individuals de Sanku han pogut trencar l’empat inicial. El segon temps, la dinàmica ha estat la mateixa, fins al minut 82, quan en una jugada enrevessada, Xavi Mora, amb un punt de sort, ha aconseguit obrir el marcador. El gol ha permès al Guíxols tenir ocasions més clares, i ja en temps afegit Cantero, que acabava d’entrar al camp, ha fet pujar el definitiu 2 a 0 al marcador.

El Guíxols segueix empatat de punts amb el Bescanó, que va golejar al Caldes per 6 a 1, i els dos retallen 3 punts a L’Escala, que va perdre 1 a 0 a Tossa.

El Vilartagues, per la seva banda, va perdre al camp de l’Abadessenc, que el supera a la classificació, i el torna a situar en zona de descens. Caixal va igualar el gol inicial dels locals al minut 30, però a la segona part es van veure superats pels ripollencs, sobretot després de l’expulsió de Jota, per doble groga, al minut 64.

Consulta la classificació aquí

L’Aro goleja a un Calonge minvat per les baixes

L’equip de Pibernat va atropellar els calongins en una bona segona part. El Calonge va arribar al partit amb baixes significatives a la porteria, fet que va provocar que un jugador de camp hagués de jugar en aquesta posició. Tot i això, els locals van arribar a la mitja part amb un 2 a 1 a favor. 15 minuts fatídics en què van encaixar 4 gols, van condemnar els d’Alfons Garcia, que van acabar perdent per 2 a 7.