1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

Renovaran el carrer Josep Irla de Palafrugell

Es pavimentarà la calçada i es col·locaran nous embornals per evitar l'acumulació de les aigües pluvials, que se separaran de les fecals

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha licitat la millora urbana del carrer Josep Irla. L’adjudicació es farà aquest dijous. El pressupost de la licitació ascendeix als 154.999 euros. Les línies mestres del projecte contemplen un nou asfaltat al carrer, la substitució de la xarxa d’aigua potable i la implantació d’un sistema de sanejament que separi aigües pluvials i aigües fecals. A les voreres no es preveu actuar, tret de la col·locació d’embornals nous i la renovació d’altres.

Aquest vial, que dona al barri de Vilaseca, té actualment un “estat deplorable”, segons el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros. Per a l’edil, això fa que l’actuació sigui “molt necessària”:

La separació de les aigües pluvials i fecals podria fer que les pluvials derivessin al rierol de Vilaseca, de manera que així hi hauria “menys inundacions”, segons afirma Lluís Ros.

Finalment, la duració d’aquest contracte és de tres mesos. Encara falta l’adjudicació –que s’efectuarà el dijous– i la formalització del contracte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -