20.7 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

Repàs de l’agenda cultural amb les exposicions temporals de l’Empordà

Pau Punseti
Fotògraf
Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img

Avui dilluns fem un repàs a l’agenda cultural parlant de les millors exposicions que tenim a l’Empordà, i comencem a la Bisbal d’Empordà al Castell Palau

L’exposició ‘Sol vola el temps’ ens porta una mostra dels últims treballs a l’oli i expressions artístiques vàries de l’artista Luigi Garcia. L’exposició titulada ‘Sol vola el temps’ es podrà visitar al Castell Palau fins el proper 29 de novembre.

A Santa Cristina d’Aro, fins el 26 de Novembre a la Sala d’exposicions de la Caixa, ens presenten l’exposició “El Tren de la Modernitat”

Fa 125 anys de la inauguració del ferrocarril que unia les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Castell d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles i Girona.

L’exposició “El tren de la modernitat”, una exposició itinerant que recorre les poblacions per les que va circular el ferrocarril i explica com l’arribada del tren va suposar un esdeveniment molt important ja que va millorar la mobilitat a les poblacions del territori.

A Castelló d’Empúries a la Sala d’exposicions temporals del Museu Arqueològic de Catalunya, hi ha l’exposició “Antiqua Pavimenta”

Al llarg de més de 100 anys d’excavacions arqueològiques a Empúries s’ha anat exhumant un important conjunt de paviments i mosaics. El conjunt esdevé un dels més importants coneguts a la Península Ibèrica pel seu nombre excepcional, per la seva diversitat tipològica, tècnica i decorativa i pel seu estat de conservació.

Aquesta mostra posa en valor les característiques dels paviments i mosaics d’Empúries, alhora que fa una revisió dels projectes de conservació que històricament s’hi han desenvolupat i els que es continuen desenvolupant en l’actualitat, per tal d’establir estratègies de treball a curt i llarg termini.

Una exposició que podeu veure de Dilluns de Diumenge, al Museu Arqueologic d’Empúries i amb entrada gratuíta adquirint  l’entrada del museu

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -