Diversos restaurants i hotels de la Costa Brava participen aquest setembre i octubre en la campanya “Xefs amb cor, plats amb causa”, una iniciativa solidària impulsada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.
L’objectiu és combinar gastronomia i solidaritat, destinant 2 euros per plat a ajudar persones que pateixen càncer i acompanyar les seves famílies. Els establiments adherits oferiran menús o plats solidaris, fàcilment identificables amb el segell de “Restaurant Solidari” a l’entrada del local.
De moment, ja són sis els establiments participants: l‘Hostal La Fosca, l’Hotel de la Finca Bell-lloc (Celler Brugarol), l’Hotel Boutique & Restaurant Galena MC, l’Hotel Alga (Restaurant el Càntir), l’Hotel Terramar (Terrassa Terramar) i l’Hotel Sant Roc (El Balcó de Calella).
La campanya s’estendrà fins a finals d’octubre, i l’organització anima més restaurants a sumar-se a la iniciativa per multiplicar l’impacte solidari. Amb aquest projecte, es vol enfortir el vincle entre restauració i comunitat, fent del bon menjar una eina per ajudar qui més ho necessita.
Els establiments adherits poden consultar tota la informació i com participar a través dels canals oficials d’Oncolliga Girona.