15.4 C
Pals
Diumenge, 26 octubre 2025
- Publicitat -

Restaurants de la Costa Brava s’adhereixen a la campanya solidària “Xefs amb cor, plats amb causa”

Durant setembre i octubre, cada menú seleccionat en els establiments adherits a la campanya destinarà 2 euros a ajudar malalts de càncer i les seves famílies.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Diversos restaurants i hotels de la Costa Brava participen aquest setembre i octubre en la campanya “Xefs amb cor, plats amb causa”, una iniciativa solidària impulsada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

L’objectiu és combinar gastronomia i solidaritat, destinant 2 euros per plat a ajudar persones que pateixen càncer i acompanyar les seves famílies. Els establiments adherits oferiran menús o plats solidaris, fàcilment identificables amb el segell de “Restaurant Solidari” a l’entrada del local.

De moment, ja són sis els establiments participants: lHostal La Fosca, l’Hotel de la Finca Bell-lloc (Celler Brugarol), l’Hotel Boutique & Restaurant Galena MC, l’Hotel Alga (Restaurant el Càntir), l’Hotel Terramar (Terrassa Terramar) i l’Hotel Sant Roc (El Balcó de Calella).

La campanya s’estendrà fins a finals d’octubre, i l’organització anima més restaurants a sumar-se a la iniciativa per multiplicar l’impacte solidari. Amb aquest projecte, es vol enfortir el vincle entre restauració i comunitat, fent del bon menjar una eina per ajudar qui més ho necessita.

Els establiments adherits poden consultar tota la informació i com participar a través dels canals oficials d’Oncolliga Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies