8.1 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

Reunió per decidir el futur de les instal·lacions de Radio Liberty a Pals

La Comissió encarregada de gestionar l'espai s'ha reunit per primer cop en 12 anys

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El març de 2007, el Govern espanyol i la Generalitat van acordar un protocol de col·laboració per gestionar les instal·lacions de Radio Liberty a Pals, adquirides l’any anterior pel govern socialista. Una tasca que la comissió tècnica creada “ex professo” no va arribar a culminar, ja que no es va arribar a reunir mai. 

No ha estat fins aquest novembre, 12 anys més tard d’aquell acord, que s’han reunit per primera vegada per tal d’analitzar en quina situació es troba aquest espai, ara més degradat i abandonat.

Com ja ha informat el Diari de Girona, el 22 de novembre es va convocar per primera vegada la Comissió Tècnica de Coordinació i Seguiment amb la finalitat “d’impulsar un projecte d’enderroc dels edificis” i “restauració ambiental de l’indret”. 
Malgrat haver-se trencat un silenci institucional de més d’una dècada, no hi ha cap novetat respecte el protocol de 2007, que ja apuntava al futur enderroc d’algunes edificacions per part del Ministeri i la vigilància i manteniment de la Generalitat en relació a l’equipament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Globalsessions – 26 novembre 2022

Tracklist 1. Tiesto Feat Tate McRae - 10-35 (Radio) 2. Selena Faider - Under My Feet (Radio) 3. Crazy Cousinz & Salena...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -