17.1 C
Pals
Dilluns, 20 setembre 2021
- Publicitat -

Revistes en paper

Aquesta setmana hem tingut dues bones notícies al quiosc: diumenge, el diari ARA, proposava adquirir el primer exemplar de la revista Núvol en paper. El meu xauvinisme em dur a comentar que la portada està bellament il·lustrada per la jove palafrugellenca Bruna Valls. Entre els articles, trobem la ploma del begurenc Adrià Pujol, que es suma al compendi de joves autors destacats de l’actual òrbita literària del país.

La segona bona notícia és la reaparició al mercat de la revista Ajoblanco, 17 anys després del seu segon final. Pepe Ribas i el seu equip han fet una aposta potent, amb un tiratge de 50.000 exemplars. En comú, podem dir que les dues iniciatives han gaudit d’un procés de crowdfunding i, per tant, han estat avalats per centenars de futurs lectors que han cregut en el projecte.

Una altra proposta de revista en paper interessant, ens la proporcionava l’equip d’en Toni Soler amb ‘El món d’ahir’, amb una nòmina potent d’escriptors, que ens narren fets històrics amb uns articles ni molt curts ni molt llargs, buscant una lectura reposada i apostant pel format només paper, sense versió digital.
Cal dir que el proper 12 de juliol a les 19h. a la Biblioteca de Palafrugell presentem el 3r volum d’El Temps d’ahir i tindrem el Toni Soler per explicar-nos com va l’aventura.

Seguim llegint!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios