10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Roba Estesa avancen ‘Cendres i plaers’ del seu EP “Dolors”

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Roba Estesa continua entenent la cultura com una eina de transformació social i la música com un espai de trobada, de denúncia i d’expressió col·lectiva. El single de presentació d’aquest nou treball es titula ‘Cendres i plaers’, un tema que llança una reflexió sobre els privilegis i les dinàmiques culturals. Sobre si realment hi ha possibilitat de canvi, si hi ha terreny per a adobar una cosa nova o, per contra, no hi ha llavors a plantar.

‘Cendres i plaers’ clama que no tot està perdut i convida a transformar-ho tot. És una cançó crítica, però optimista, que celebra l’empoderament i la consciència. Una cançó que convida a despertar i actuar.

Amb “Dolors”, Roba Estesa fa una passa endavant en la seva estètica, tant musical com gràfica. Les quatre noves cançons mostren una sonoritat renovada on la banda ha volgut investigar per enriquir-se del que ofereix la producció digital, un procés que s’estila normalment en instruments elèctrics com les guitarres, però no en els acústics. Les 4 cançons que formen part de l’EP es podran aconseguir el 7 de febrer.

L’entrada Roba Estesa avancen ‘Cendres i plaers’ del seu EP “Dolors” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -