6.6 C
Pals
Dimecres, 8 febrer 2023
- Publicitat -

Roba un generador, fuig, embarranca el cotxe, s’escapa, cau de la bicicleta i el detenen per robatori

Aquesta notícia ha estat generada per l'aplicació d'intel·ligència artificial Chat GPT, a partir d'una piulada dels Mossos d'Esquadra

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Advertiment: Aquesta notícia ha estat generada per l’aplicació d’intel·ligència artificial Chat GPT, a partir d’una piulada dels Mossos d’Esquadra. Es tracta d’una prova de redacció informativa generada per una màquina. Malgrat el que s’hi diu s’ajusta a la realitat, en cap cas ha estat redactada per un/a periodista. La locució de la notícia també ha estat generada per una Intel·ligència artificial.

Locució

Notícia

Un lladre ha robat un generador elèctric en una nau industrial de la Bisbal. Els propietaris van denunciar el robatori i la policia va assistir immediatament al lloc dels fets. Però quan van arribar, el lladre ja havia fugit.

El sospitós va embarrancar el cotxe amb el fang mentre intentava escapar-se i va decidir continuar a peu. La policia va iniciar una emocionant persecució però finalment va perdre la pista del lladre.

Però el destí li tenia reservada una sorpresa al lladre. L’endemà, mentre circulava per la zona en bicicleta, va ser reconegut per un agent de policia que estava fent una patrulla per la zona. El lladre va intentar escapar-se, però va caure de la bicicleta i va ser detingut immediatament.

La policia ha recuperat el generador robat i ha detingut al sospitós. Els investigadors estan treballant per esbrinar si hi ha més implicats en el robatori.

Piulada original

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

24 municipis del Baix Empordà aposten per les comunitats locals d’energia

Aquest foment de les comunitats locals d'energia per part de la Diputació de Girona va començar l'any 2020.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -