24.2 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

L’edifici del Rober Parroquial i Municipal de Calonge i Sant Antoni reobre les seves portes

Després de 25 anys, el centre va tancar el passat mes de març per falta de relleu. Ara tornarà a reprendre les activitats socials de la mà de La Fundació Vimar

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El centre Rober Parroquial i Municipal de Calonge i Sant Antoni tornarà a obrir les seves portes per oferir activitats socials i serveis per aquells que ho necessitin. El govern municipal ha acordat cedir una part de l’edifici a la Fundació Vimar, entitat creada el 1999 que ajuda a persones discapacitades del Baix Empordà. L’altra part de l’edifici es destinarà també a usos socials, però encara no han estat concretats.

La notícia d’aquesta obertura arriba després del tancament de l’edifici al mes de març per falta de relleu, quan portava 25 anys en funcionament. Creat el 1993, l’objectiu era el d’ajudar les famílies amb dificultats econòmiques i subministrar-los roba primer de forma gratuïta i després amb d’un preu mòdic per assegurar el bon ús del servei.

En els últims anys els voluntaris que s’encarregaven de l’espai del Rober de Calonge venien, doncs, peces de roba a persones necessitades i a un preu simbòlic. Els beneficis que se’n recaptaven es destinaven a l’entitat Vimar. Amb la cessió d’aquest espai, Vimar ha explicat que vol traslladar-hi les oficines que té actualment a Palamós perquè últimament han anant creixent com a fundació i l’espai actual ja els queda petit.

Des de la fundació Viamar ho qualifiquen com una molt bona notícia. Jordi Sistach ha explicat que “l’entitat està creixent i nosaltres ja havíem demanat la cessió de l’espai a l’anterior govern municipal, que hi estava d’acord. Ara, per part nostre, hem de mirar quines reformes i adaptacions hem de fer i presentar el projecte a l’Ajuntament”, conclou Sistach.

Pel que fa l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la regidora de Serveis a les Persones, Carla Rebull, ha explicat que l’entitat els ha d’entregar el projecte sobre què hi volen fer i que per la resta de l’espai que pertany a l’Ajuntament estan buscant quin servei social s’hi podrà fer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’exposició d’estiu a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu tanca amb uns 250 visitants diaris

La mostra d'enguany era un audiovisual que projectava les obres en moviment a la plaça de l'Abadia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -