5.5 C
Pals
Dilluns, 20 Gener 2020

L’edifici del Rober Parroquial i Municipal de Calonge i Sant Antoni reobre les seves portes

Després de 25 anys, el centre va tancar el passat mes de març per falta de relleu. Ara tornarà a reprendre les activitats socials de la mà de La Fundació Vimar

El més llegit

VÍDEOS: La neu arriba al Baix Empordà amb talls viaris i incidències pel temporal

Han tancat trams del Camí de Ronda, accesos al Passeig Marítim de diverses localitats i recomanen prudència i precaució

Última i emotiva funció dels Pastorets de Pals, després de 40 anys

Aquest dissabte es va celebrar la darrera funció d'enguany dels Pastorets de Pals, després de 40 anys d'història ininterrompuda. La manca de persones voluntàries i la dificultat que suposa organitzar els assaijos, ha fet que el seu impulsar i fins ara director, Francesc Roig, decideixi donar per acabades les representacions de l'obra.

Cinc Minuts Més – 20 gener 2020: Analisi de ‘De veritat’ de Blaumut

Avui hem analitzat la lletra del nou èxit dels Blaumut 'De veritat'.

La Generalitat obté la cessió del terreny de la nova estació d’autobusos de la Bisbal

Es preveu que les obres comencin durant el primer trimestre d'aquest any

Mor un ciclista en caure en una pista forestal a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

Un home ha mort quan ha caigut a una pista forestal a la zona de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

El centre Rober Parroquial i Municipal de Calonge i Sant Antoni tornarà a obrir les seves portes per oferir activitats socials i serveis per aquells que ho necessitin. El govern municipal ha acordat cedir una part de l’edifici a la Fundació Vimar, entitat creada el 1999 que ajuda a persones discapacitades del Baix Empordà. L’altra part de l’edifici es destinarà també a usos socials, però encara no han estat concretats.

La notícia d’aquesta obertura arriba després del tancament de l’edifici al mes de març per falta de relleu, quan portava 25 anys en funcionament. Creat el 1993, l’objectiu era el d’ajudar les famílies amb dificultats econòmiques i subministrar-los roba primer de forma gratuïta i després amb d’un preu mòdic per assegurar el bon ús del servei.

En els últims anys els voluntaris que s’encarregaven de l’espai del Rober de Calonge venien, doncs, peces de roba a persones necessitades i a un preu simbòlic. Els beneficis que se’n recaptaven es destinaven a l’entitat Vimar. Amb la cessió d’aquest espai, Vimar ha explicat que vol traslladar-hi les oficines que té actualment a Palamós perquè últimament han anant creixent com a fundació i l’espai actual ja els queda petit.

Des de la fundació Viamar ho qualifiquen com una molt bona notícia. Jordi Sistach ha explicat que “l’entitat està creixent i nosaltres ja havíem demanat la cessió de l’espai a l’anterior govern municipal, que hi estava d’acord. Ara, per part nostre, hem de mirar quines reformes i adaptacions hem de fer i presentar el projecte a l’Ajuntament”, conclou Sistach.

Pel que fa l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la regidora de Serveis a les Persones, Carla Rebull, ha explicat que l’entitat els ha d’entregar el projecte sobre què hi volen fer i que per la resta de l’espai que pertany a l’Ajuntament estan buscant quin servei social s’hi podrà fer.

Últimes notícies

Els treballadors de l’Hotel Hipócrates prendran accions legals contra l’empresa després de tancar sense avisar

Trobada dels treballadors de l'Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols per decidir quines accions emprendran contra l'antic propietari de l'immoble i responsable de l'empresa que els va contractar i que, el 13 de gener, els va deixar al carrer sense previ avís

VÍDEO: El discurs de l’empordanès Enric Auquer, millor actor secundari als Gaudí

Auquer, de Verges, ha sortit a la pel·lícula "Quien a Hierro mata"

El projecte de reparcel·lació de la urbanització Mas Pere de Calonge és cada cop més a prop de ser una realitat

Els veïns i les veïnes de la urbanització Mas Pere de Calonge porten més de 20 anys de lluita per urbanitzar la zona. Això, però, sembla que ja arriba al seu final

VÍDEOS: La neu arriba al Baix Empordà amb talls viaris i incidències pel temporal

Han tancat trams del Camí de Ronda, accesos al Passeig Marítim de diverses localitats i recomanen prudència i precaució

Cinc Minuts Més – 20 gener 2020: Analisi de ‘De veritat’ de Blaumut

Avui hem analitzat la lletra del nou èxit dels Blaumut 'De veritat'.

Més notícies