Roger Mas

El proper divendres 9 de juny, al museu Terracotta de La Bisbal d’Empordà farem la presentación del llibre “El Dolor de la Bellesa” del cantautor solsoní Roger Mas.

Per qui no el conegui en Roger Mas és el cantant català amb la veu més greu i profunda del panorama actual. És un home intel·ligent i un musicàs, toca diversos instruments, però sobretot és un cantautor que desplega un món polièdric que veu de la tradició, de la literatura, del nostre interior, de les muntanyes i dels boscos. Això que és tan difícil d’explicar ho veureu molt clar si l’escolteu. Us recomano el disc Mística Domèstica i el disc Les Cançons Tel·lúriques per posar dos exemples reeixits.

Doncs bé, aquest cantautor ha tingut la gosadia de posar-se al món de la literatura i escriure un llibre. Un llibre on ell s’explica, un diccionari personal on els amants de la seva música el podran redescobrir. És “El Dolor de La Bellesa”, un concepte que s’ha mantingut i reforçat al llarg dels anys en la seva música.

Us recomano vivament que vingueu al museu Terracotta el proper divendres 9 de juny a les vuit dels vespre. Tindré el gust de presentar el llibre i ja us puc assegurar que alguna cançó tocarà, d’això no se n’escapa. Una vetllada fantàstica en un entorn magnífic. Us hi esperem!