12.1 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

Rosa Raurich (PAH): “La falta d’habitatge social es deu a la manca de voluntat política”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Rosa Raurich (PAH): "La falta d'habitatge social es deu a la manca de voluntat política"
Loading
/

La portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Sant Feliu de Guíxols, Rosa Raurich, ha estat entrevistada avui al Supermatí. Raurich ha atribuït la manca d’habitatge social al Baix Empordà -que no arriba al 2%- a la “manca de voluntat política” i, per tant, que “els gestos no es tradueixen en allò que la llei actual ja obliga”. D’altra banda, Raurich ha dit que “assenyalar com a causa el turisme com a factor que porta a un menor habitatge social només els serveix per eludir que es deu a la falta de polítiques necessàries”.

Raurich també ha volgut ressaltar que “la PAH ha plantejat alternatives a l’okupació”, ja que no creuen que sigui “la millor solució”. La portaveu de la PAH també ha atribuït la manca d’habitatge social a “la falta de conscienciació nacional” del fet que mig milió de persones han estat desnonades arreu de l’Estat.

Rosa Raurich s’ha referit, d’altra banda, a la “creixent bombolla del lloguer”, que està comportant l’ascens substancial dels preus d’aquest tipus de contracte:

Pots recuperar l’entrevista sencera aquí:

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios