Foto: Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

L’ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha adjudicat a l’empresa de Verges Rubau Tarrés la construcció del nou centre cívic de Castell d’Aro.

El projecte es realitzarà finalment per un cost total de 1.995.700 euros, segons l’oferta de la constructora, tot i que el valor estimat que proposava l’ajuntament era de 2.591.820 euros.

Precisament, un dels motius de l’adjudicació del contracte a Rubau Tarrés és que ha realitzat l’oferta “econòmicament més avantatjosa”.

Al concurs s’hi havien presentat 12 empreses i, finalment, la constructora de Verges va aconseguir la puntuació més alta a l’avaluació tècnica que va fer la mesa de contractació.

El projecte del nou centre cívic de la localitat del Baix Empordà va néixer després d’un procés participatiu i va ser aprovat pel govern municipal el mes de maig de 2017. Es construirà on estava l’antiga escola Vall d’Aro, a la plaça Poeta Sitjà.

Ara bé, el mes de juliol, alguns veïns van protestar contra el nou espai pel cost del projecte, per la distribució interna dels espais i perquè creuen que l’edifici no s’integrarà a l’entorn.

El portaveu d’aquest grup de veïns, David Puig, diu ara que no presentaran un contenciós administratiu davant la justícia contra el projecte perquè hi hauria dificultats perquè tirés endavant. Segons Puig, el projecte s’ajusta a la legalitat, i el problema és d’integració en l’entorn.

Platja d’Aro s’endeuta per construir el nou centre cívic de Castell d’Aro