26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Sabana ens presenten el disc “Ja no m’hi encanto”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“Ja no m’hi encanto” expressa el fet de créixer, madurar i aprendre. Aprendre de les vivències, de les persones, dels sentiments: aprendre a viure. Convida a no encantar-se amb allò que ja no ens omple, amb allò que ja no ens fa falta i que potser no cal seguir arrossegant.

Representa el final d’una etapa i l’inici d’una de nova, però sense la voluntat d’esborrar o oblidar la primera, sinó amb el record del que hem viscut i amb la il·lusió de continuar vivint. “Ja no m’hi encanto” és aplicable a l’amor, al moment vital de cadascú, a les rutines, a les ambicions, a la feina, a les pors, a les angoixes i, de fet, a tot allò que suposi deixar enrere el que ens fa mal i que no ens fa feliços.

“Ja no m’hi encanto” transmet maduresa. Una maduresa associada amb la tardor, amb els seus colors i les seves olors. Les cançons de l’àlbum, la majoria de les quals escrites a la tardor, expliquen històries i anècdotes quotidianes relacionades amb moments molt concrets: dies de la setmana, instants determinats al llarg del dia, mesos de l’any, estacions…

Ara bé, darrere la quotidianitat de les lletres hi ha missatges que conviden a reflexionar sobre l’amor, la vida i la felicitat, altres sobre el sentiment de culpa i l’esperança i versos que condemnen injustícies i realitats del moment que vivim.

Els músics que participen en l’àlbum són Jaume Mollfulleda (bateria), Gerard López (guitarra), Laia Vera (baix), Roger Garcia (saxo tenor), Clara Reverter (trombó) i Toni Miralles (guitarra i veu). També hi col·laboren Alba Bericat (veu) i Martí Ventura (percussió).

L’entrada Sabana ens presenten el disc “Ja no m’hi encanto” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -