12.6 C
Pals
Dilluns, 5 desembre 2022
- Publicitat -

En marxa la campanya “Salut, emancipació i empoderament” per impulsar el benestar de les dones

La campanya, que es desenvoluparà d'octubre a desembre, està adreçada a dones amb la finalitat de millorar el seu benestar i la seva salut integral.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de la Bisbal de l’Empordà, en col·laboració amb el SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà i el finançament del Pacte d’Estat contra la violència, han programat un conjunt d’activitats dins de la campanya “Salut, emancipació i empoderament”. Aquestes activitats estan adreçades especialment a dones amb la voluntat de millorar el seu benestar i la seva salut integral. A més, aquests tallers també donen l’oportunitat a les dones de fer xarxa i serveixen per donar a conèixer el servei i recollir les seves necessitats.

Entre els mesos d’octubre a desembre s’han programat diversos tallers. Tots els dimecres, des del 26 d’octubre i fins el 14 de desembre, de 19 a 21 h a l’Ajuntament Vell de la Bisbal es proposa fer un cercle de dones. El taller vol ser un espai on reflexionar i prendre consciència, conjuntament, sobre la identitat com a dones. Vol ser un espai on connectar, compartir, aprendre i gaudir, que ajudarà a gestionar emocions i a desenvolupar l’autoestima i les hbailitats per relacionar-se. Les sessions aniran a càrrec de Neus Gòmez, psicòloga del SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Per les amants de la música es proposa tot els dimarts del 8 al 29 de novembre, de 19 a 20:30 h a l’Ajuntament Vell, millorar el benestar físic, emocional, social, cognitiu i psicològic a partir de la musicoterapia. S’utilitzarà el model Guidded Imagery and Music o Imatge Guiada amb Música (GIM) per aprendre a desenvolupar estratègies efectives per manejar l’angoixa, l’estrès i l’ansietat, tot afavorint el benestar. Les sessions seran impartides per Anna Nadal, metgessa i musicoterapeuta.

Per últim, s’ha programat un taller d’autoprotecció el dijous 1 de desembre de 17 a 19:30 h, també a l’Ajuntament Vell de La Bisbal d’Empordà. L’activitat té per objectiu ensenyar tècniques per repel·lir i fugir davant  d’una agressió masclista. En el taller es podran aprendre accions com cobrir-se o defensar-se davant d’una agressió.

Per a la consellera comarcal, Sílvia Romero, “el dia a dia i les obligacions familiars i laborals sovint no deixen espai a la dona per tenir cura d’ella mateixa i empoderar-se. Amb aquest cicle volem donar les eines a tota aquella dona qui ho vulgui, a iniciar un camí cap a un millor benestar físic, mental i emocional, que repercuteixi en la salut integral”.

Les inscripcions a les activitats, que són gratuïtes, es poden formalitzar dins el 24 d’octubre a través del telèfon 972 64 23 10 o al correu [email protected]

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Mad Cool 2023 anuncia part del seu cartell

Aquest dilluns s’han presentat els primers noms per la sisena edició del Mad Cool Festival, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Madrid, en una nova ubicació al sud de la capital espanyola. Entre els primers noms anunciats trobem Red Hot Chili Peppers, Liam Gallagher, Lizzo, The Black Keys, Prodigy, The 1975
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -