31 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Sancionades 79 persones en dues nits per fer botellons a les platges de Palafrugell

La majoria de multes, en total 57 són per "consum de begudes alcohòliques a la via pública", però també s'han aixecat fins a 14 sancions per "no dur mascareta"

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
En només dues nits la Policia Local de Palafrugell ha sancionat 79 persones en només dues nits per fer “botellón” a les platges del municipi. Concretament, les actes s’han aixecat la nit de dimecres i la nit d’aquest dijous.

Tal com ha informat el consistori, la majoria de multes, en total 57 són per “consum de begudes alcohòliques a la via pública”, però també s’han aixecat fins a 14 sancions per “no dur mascareta” tot i l’obligació de portar-la en espais públics.

Les altres denúncies s’han interposat per desobediència als agents de policia (2), 3 actes per manca de respecte als agents i tres denúncies més per consum i/o tinença de droga. D’entre aquestes actes aixecades per consum de begudes alcohòliques s’han denunciat a 8 menors d’edat que han estat lliurats als seus pares o tutors.

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Palafrugell arriba després de les problemàtiques de les reunions en hores nocturnes com consumint alcohol, una activitat totalment prohibida per “l’ordenança municipal de civisme i pel Decret de Generalitat” que prohibeix el “botellón” per la pandèmia del coronavirus.

L’Ajuntament insisteix en la importància de seguir les mesures dictades per la prevenció de la Covid-19, principalment l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat, així com la prohibició del consum d’alcohol a la via pública. La campanya de la Policia Local es mantindrà els pròxims dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

[Vacunació] Un 40% de la població del Baix Empordà ja ha rebut la primera dosi

La millora progressiva dels indicadors de la covid-19 a Catalunya i al Baix Empordà va acompanyada d'una campanya de vacunació que avança ràpidament. A tot Catalunya, un 42,5% de la població ja ha rebut una primera dosi de la vacuna, mentre que un 26% dels catalans ja tenen la pauta completa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -