28.4 C
Pals
Dimecres, 16 juny 2021
- Publicitat -

Bon Iver compta amb les veus de Bruce Springsteen i Jenny Lewis en el senzill ‘AUATC’

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Bon Iver publica un segon senzill solidari per ajudar a afrontar la crisi de la covid-19 i els seus guanys que seran donades a Direct Relief, organització humanitària que “treballa per protegir tant a treballadors com a pacients”. El primer rebia el nom de ‘PDLIF’, sigles de “please don’t live in fear”, i el segon presenta un altre títol abreujat, ‘AUATC’, que significa “ate up all theis cake”.

La cançó compta amb cors del mateix Bruce Springsteen, encara que la nota de premsa amb prou feines l’esmenta en els crèdits, potser per no restar importància a la causa, i també d’Elsa Jensen, Jenny Lewis i Jenn Wasner. El videoclip, filmat a Nova York i dirigit per l’Aaron Anderson i l’Eric Timothy Carlson, està protagonitzat pel ballarí Randall Riley.

El tema arriba acompanyat d’un manifest contra el capitalisme on es deia el següent: “Tota persona mereix ser tractada amb dignitat, equitat, justícia i alegria. No obstant això, les nostres societats capitalistes han creat un món que dóna suport sobretot als més rics i a l’elit, així com a les empreses depredadores i les polítiques que motiven el seu èxit desproporcionat”.

.

L’entrada Bon Iver compta amb les veus de Bruce Springsteen i Jenny Lewis en el senzill ‘AUATC’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -